БОМБА В Агенция DAILYPRESS.bg! Репортерката на телевизия ФЕН ТВ Гергана Петрова стана тотален хит в новия клип на Лоренцо – Instagram (ВИДЕО)

0
127683
Кадър и източник: FENTV Bulgaria

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Истински син на майка си!

Сексапилната репортерка на телевизия „Фен TV“ и водеща на предаването „Зона за поздрави“ Гергана Петрова се снима в новия клип на Лоренцо – „Instagram“. Това видя екип на Информационна агенция „Дейли Прес“.

В кадрите се вижда как Гери взима интервю от сина на Софи Маринова пред сцената в зала „Арена Армеец“, където се състоя мегаконцертът на попфолк звездата. Тогава и самият Лоренцо изпълни няколко свои песни, като дори заедно с майка си изпяха вечния хит „Стари рани“.

„Малко преди да интервюирам Лоренцо за телевизията, при мен дойде режисьорът Люси Иларионов и ме попита дали искам да включим кадрите от интервюто в клипа. Разбира се, аз се съгласих, първо, защото Люси е много готин, и второ, още първия път като чух „Instagram“, веднага харесах песента“, разказва секси бомбата на на „Дейли Прес“ Гери за това как се е стигнало до идеята тя да участва във видеото.

„Истински син на майка си! Определено има голям талант и го чака бляскава кариера“, категорична е за Лоренцо чаровната водеща.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук