Бомба! Известна чалга певица претърпя ужасна катастрофа: Това е самата (СНИМКА)

0
4039

Чалга певицата Ашли катастрофира в центъра на София, съобщава „ШОУ“. Връщайки се от репетиции, фолкдивата карала колата си по столичен булевард, когато бял бус я блъснал отзад. За изненада на изпълнителката обаче вместо шофьорът да спре и да ѝ помогне, той настъпил педала и изчезнал с мръсна газ.

Това още повече паникьосало Ашли, която, веднага след като се окопитила, се обадила на полицията. За да бъде циркът пълен, певицата стояла над 3 часа на улицата в очакване на органите на реда, които така и не идвали. Когато най-накрая дошли на оглед, изкарали нея виновна за произшествието. „Бях супер изплашена, за пръв път ми се случва такова нещо. Шофьорът с буса, който избяга, не е никакъв мъж. А полицаите се държаха така, като че ли аз съм виновна за катастрофата“, разказва Ашли. „Моля всеки, който е станал очевидец на случката и може да съдейства, да се свърже с мен“, допълва певицата. Изпълнителката на Diapason Records все още е в шок от случилото се, но се надява в близките дни да се съвземе, защото трябва да подновява работата си. Както е известно, освен певица, наскоро Ашли откри и своя музикална академия, в която преподава пеене, пиано, солфеж и др. Оказва се, че не всичко около фолк дивата е свързано с неприятни ситуации.

Тя се утешава с факта, че по Фен ТВ тръгва най-новата ѝ песен – „Слончето Раму“. Тя е в дует с популярния изпълнител Джамайката, с когото тя вече има един хит – „DJ Резачка (Имаш ме, нямаш ме)“. „Стремя се винаги да гледам положителните неща от живота. Да, много неприятен беше този инцидент, но, от друга страна, имам и повод за празнуване – пускаме ново парче. Не ми се иска катастрофата да засенчва премиерата“, философски коментира Ашли.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук