Бомба: Преслава вече не е християнка?! Ето каква е сега!

0
18478

Преслава се отказва от християнството, твърдят приятелите й!

Певицата Преслава шокира всичките си фенове. Изпълнителката на “Когато съмне” реши да зареже християнството, пише в. “Уикенд”.

Фолк звездата се е увлякла по едно от отклоненията на учение на Петър Дънов, наречено Бялото братство. Мнозина обаче определят новата й вяра като сектантска.

В тази общност се проповядвало, че човек не бива да робува на религии, а всичко е плод на природата. Там на практика се отричала ролята на Иисус Христос, тъй като се залагало само на природните дарове от Бог.

Затова Преслава вече много обикаляла България във всяка свободна минута. Преди тя пътуваше много по работа, а сега пътувала по-скоро за удоволствие.

Наскоро певицата посетила Седемте рилски езера и останала очарована. Тя смятала да отиде на всички места, които Бялото братство (отклонението му) й каже.

Близките на фолк дивата вече били много притеснени за религиозните й виждания. Бившата брадърка отказвала да ходи на църква, защото вярата била в сърцето, а не в някакъв земен храм.

Най-много й допадало, че новите й приятели проповядвали, че сексът преди брака е нещо естествено, както и да имаш деца без да си женен. Това напълно влизало в убежденията на Преслава.

Другото, което й допадало в тях, била полигамията. Те проповядвали, че не може един човек да бъде само с един партньор вечно и това е съвсем естествено.

“И преди не е била особено набожна, но поне спазваше основните изисквания на християнството. Ходеше на църква по празниците и отбелязваше християнските дни. Сега няма и помен от онази Петя.” – твърдят приятелите на пайнерката.

Положението с Преслава било толкова тежко, че тя дори вече смятала да не отбелязва най-светлите християнски празници като Коледа и Великден. Вместо това щяла да чества всеки един ден като празник и да благодари, че е родена.

Родителите й били най-притеснени от промяната, защото от дълго време се надявали да се омъжи и да има деца, а с новите й убеждения се отдалечава от всичко това.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук