Светът гърми: Д-р Мийкс спасява Михаел Шумахер, чудото стана!

0
9301

Михаел Шумахер ще може да се върне към нормалния си начин на живот!

Легендарният Михаел Шумахер съвсем скоро ще бъде отново пълноценен човек. Бившият пилот от Формула 1 до няколко дни ще се подложи на една последна операция на мозъка, която се очаква да го възстанови.

Вестник “Експрес” гръмна с интересната новина, че Пилето ще бъде спасен от д-р Юлиан Мийкс. Той е швед по произход и считан от мнозина за най-добрия неврохирург в света.

Той работи в много реномирана клиника в Далас. Семейството на Шуми вече подготвя полета на пилота през Атлантическия океан.

От същата клиника потвърждават уменията на д-р Мийкс. Там твърдят, че този лекар е спасил много хора, които са били считани за безнадежден случай.

“Взимал е пациенти, които никой не иска, и след това ги възстановява. Важното при него е предизвикателството. По-интересно му е да спаси уж неспасяем човек, отколкото такъв, който всеки би спасил.” – споделя колега на неврохирурга.

Състоянието на Михаел Шумахер от години е енигма за медиите. Откакто жена му Корина забрани да се пише каквото и да било без нейно съгласие, информацията на седемкратния световен шампион е оскъдна.

Тъй като няма никакви новини за него, се счита, че няма нищо положително, което си струва да бъде споделено. Затова властва мнението, че Михаел Шумахер е много зле.

Според слуховете, той е на легло и не излиза от дома си в Швейцария. Там лежи по цял ден в доста критично умствено състояние.

Счита се, че Шуми не разбира голяма част от случващото се около него. Отделно и двигателният му апарат не работи и не може да се движи много-много.

Сега обаче д-р Мийкс ще направи всичко по силите си да върне пилота към нормалния начин на живот. Това е може би най-голямото предизвикателство в кариерата му.

Известни са случаи в неговата практика, при които хора с умствена изостаналост след инцидент се оправят. Възможно е това да се случи и с Пилето.

Припомняме, че драмата с Шумахер се случи преди почти 4 години. Тогава той едва не загина по време на ски. Удари си жестоко главата и целият му живот се промени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук