Борисов разкри каква опасност грози България заради метежа в Русия, отправи лична молба към Габриел ВИДЕО

0
138

От първия ден на войната България изнася огромно количество, а цената от завода до Украйна е 100% завишена, заяви лидерът на ГЕРБ

„Щях да почна по един начин, но си спомних деня, в който ви казах, че Република Северна Македония (РСМ) и Албания трябва да влязат в Европейския съюз (ЕС). Повярвахте ми и това бе най-голямата инвестиция.

Защото тогава нашите приятели бяха плахи, бяха уплашени и се наложи ние да внесем законопроекта. Загубихме 10%, но показахме на нашите европейски партньори, че ние сме най-прогнозируемата партия“, това заяви лидерът на ГЕРБ по време на Национално работно съвещание на ГЕРБ.

„Местните организации ме молиха да не говоря срещу Путин, защото българите не обичат войната. Докато нямаше война, ние сме водили най-балансираната политика.

В момента в който Руската федерация нападна Украйна, ние имаме само едно място – не може да подкрепим агресията“, посочи той.

„Много хора от партията, виждах упрека в очите им. Днес събитията показват, че режимът на Путин, на частната армия… що е то частна армия, която напада украинските граждани.

Когато това стана факт, нашата партия постави украинското знаме в централата и стои и до днес там. И колкото и рисковано да бе това, защото проруските сили възмъжаха, ние отстоявахме това“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„От първия ден на войната България изнася огромно количество и вие продължавате да допускате лидери на партии, които казват, че и един куршум не е изнесен.

Уважаеми медии, кой ви попречи да идете да направите един репортаж. Цената от завода до Украйна е 100% завишена.

Ние предложихме директно да се дава от завода на Украйна. Сиреч през тези години много, много богати посредници“, посочи Борисов.

И те умолявам, Мария, не позволявай да се прави и сега. Това генерира огромна корупция. И ген. Тагарев, това е единственото министерство, в което имаме зам. министър, който партията познава – Запрянов“, призова Борисов.

„Във всички случаи това е гражданска война, това е метеж, това е изключително опасно. Аз като главен секретар съм работил много.

Тези на само 4-500 км. въоръжени, професионалисти, убийци. Дори след свършване на войната те няма да станат доктори и учители, те ще изпълняват поръчки, затова нашето МВР трябва да е изключително внимателно“, предупреди той.

„А не да искаш да сложиш на всички постове в държавата свои, само с 36 депутата“, каза още той.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/801520021692799

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук