Боряна Шехтова върти милионите на Таки

0
1549

Бившата манекенка  Боряна Шехтова и жена на подземния бос Христофорос Аманатидис-Таки върти успешен бизнес. Боряна е същинска мутреса за пример и е собственик на пет различни фирми, а според Търговския регистър е станала милионерка благодарение на една от компаниите си.

Фирмата се занимава с консултантска дейност и вътрешна търговия, а за периода 2012-2014 г. има нетни приходи от 5 635 000 лв. От друга своя компания жената на Таки е изкарала за две години едва 185 000 лева, съобщава столичен вестник.

Таки и Боряна от две години са двойка от 10 години и живеят в Дубай, след като подземният бос трябваше бързо да изчезне, за да не го арестуват. Личният им живот е обвит в тайнственост, а според слуховете през 2012 г. двамата са се врекли във вечна вярност. Миналата година им се роди син, кръстен Николай на бащата на Таки – Никос.

За разлика от мъжа си Боряна от време на време прескача до България и миналото лято си дойде за откриването на летния сезон на морето. Тогава тя се движеше в компанията на яки гардове, които не позволяваха и пиле да прехвърчи до нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук