БРУТАЛНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! ДЕГРАДАЦИЯТА Е ПЪЛНА! Влогърът Валентин Гешанов за новата песен на Андреа и Сузанита – Строго забранено: Егати к*рвите (ВИДЕО/СНИМКИ)

0
159415
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

В дните, в която темата образование е водеща е време да отправим един призив към издателствата. Извадете на пазара един наръчник за шоубизнеса, че у нас правила няма и всеки смята, че само с някои части на телата се става звезда. И да бъде черно-бял, че родните звезди не са по плащането. Пък и повечето видимо не са отваряли учебници, за да имат претенции картинките да са им цветни.

Тази седмица голямото дъно отново е с адресат дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, с вещата подкрепа на кака й Андреа. Двете представиха дуета си „Строго забранено“, а клипът ни върна две десетилетия назад. Когато беше модерно в чалга бранша да вееш силикон и да тресеш задник в оскъдно облекло в клип. Лесбо сцените не носят никава еротика, а на целият този фон все още невръстната Сузанита седи като гротеска. Видимо е желанието на 14-годишната девойка да е в медийно обръщение, да е скандална, но вместо това ще трябва да търпи критики. Явно няма кой да й каже, че седи нелепо покрай напомпани плеймейтки и Андреа, а това, че в една песен ще бъде повторено над 10 пъти името не означава нищо.

Нищо, като целия им проект с Андреа.

Добрата новина за Сузанита е, че няма да я пуснат във VIP Brother, където искала да участва. Защото там щеше бързо да бъде разкрита.

Така й остават още няколко месеца слава.

„Знам, че чорапите ми са скъсани, просто имам отделни чорапи за тренировки“, пише момчето под видео клипа. Единствено ще кажем, че не ни хареса красивото момче да показва средни пръсти на видео клипа. Съвет. Твърде гнусно.

Снимка на Валентин Гешанов.Влогърът Валентин Гешанов пусна реакция с Андреа и Сузанита – „Строго забранено“, а клипът има над 1,953 гледания. Момчето си го каза: „Егати к*рвите“, а момичето до него казва: „Сузанита няма г*з, няма гърди, едва на 14 години е“. Евала момиче. Валентин добавя: „А сега твоята песен ли ще пееш? Дубай, бай, бай“, смее се Влентин. Той добавя, че Андреа пее хубаво. Момичето до него допълва, че месента не струва нищо. И на края казва, че има същата коса, след което момичето добавя, че песента ще стане „хит“. 

Късаш връзки baby, късаш мръсно и се връщаш baby като е късно. Аз съм с него, baby с него. Бум-диги-бум-диги-бум-бум-бум-бум!

План до план редиш като на Lego, никой си а аз, сега съм с него. С него, с него baby, с него. Бум-диги-бум-диги-бум-бум-бум-бум!

Припев:

Строго забранено, baby, строго забранено, в сърцето пускам само него . Само него мрази ме давай, напий се давай, да си никой просто свиквай. Да-да-да-да! Знаеш ли къде да си забиеш твойто его? Там където пускам само него, само него и на „De Fevgo“ ти се напивай, но не идвай, но не идвай. Да-да-да-да! Кукла на конци ще си намериш, просто потърси, но не при мене. Аз съм с него baby, с него. Бум-диги-бум-диги-бум-бум-бум-бум! Пак и пак звъниш, но е заето, никой си, а аз сега съм с него. С него, с него baby, с него. Бум-диги-бум-диги-бум-бум-бум-бум!

Припев:

Сузанита влиза тука, ето тука! Обладана ли ти се струвам?(x2) Уж ни мразите, а всички сте ни фенове, за да чуете трака плащайте в зелено бе. Обикалям си в Дубай-бай, Абу-Даби, казвам ти чао тебе няма те примами. Отвсякъде съм яка, но не се хваля, започна ли да движа, всеки ме сваля. Стъпвам елегантно без излишни чупки, поздрав за всички „Чалга пеперудки“. Андреа е с него baby и остава с него, двете ше те разглобиме точно като Lego. Lego, lego, lego! Бум-диги-бум-диги-бум-бум-бум-бум!(x2)

СНИМКИ НА МОМЧЕТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ПОД КЛИПА НАЙ-ДОЛУ: 

Снимка на Валентин Гешанов.

Снимка на Валентин Гешанов.

Снимка на Валентин Гешанов.

Снимка на Валентин Гешанов.

Снимка на Валентин Гешанов.

Снимка на Валентин Гешанов.

Снимка на Валентин Гешанов.

Снимка на Валентин Гешанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук