ФОТО БОМБА В ДЕЙЛИ ПРЕС! Ето го бияча на гейовете от квартал „Надежда“! Засега мълчи защо ги е обезобразил (СНИМКИ)

0
19979
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

След ареста на 17-годишния Мартин Димитров, обвинен като един от извършителите на побоя над гейовете от кв. „Надежда“ 1. Задържаният, криминално проявен, отказва да дава обяснения, не са ясни на този етап мотивите за нападението над двете момчета. По данни на пострадалия И. Б. нападението е свързано с негови писания, но това на този етап не е установено. Това научи само и единствено „Дейли прес“. „Имаше скандал преди да дойде в къщи, а после без причино започна да ме бие, бил съм „писал“ в социалните мрежи лоши коментари“, добавя И. Б. пред „Дейли Прес“.

Както „Дейли Прес“ първо писа, че на истинска кървава баня са се натъкнали ченгетата в столичния квартал „Надежда“, научи ексклузивно първо Информационна агенция „Дейли Прес“.

На пода имало локва кръв, по стените също имало пръски. Оказало се, че младеж на 17 години е пребил две момчета.Снимка на Ivan Velichkov.

Снимка на Ivan Velichkov.По информация на агенция „Дейли Прес“ става дума за гейове. В момент на ярост момчето посегнал към кухненския нож и се нахвърлил върху 15-годишния И. Б., сочат съседи пред екип на „Дейли Прес“.

След това пребил 20-годишно момче, с който имал връзка. След като пребил момчето и неговия приятел, съседи се обадил в столичното районно.

„Пребих ги, ще се метна от 3-я етаж“, казал младежа на ченгетата, след което го хванали и направо в ареста за 24 часа. От полицията реагирали веднага.Снимка на Ivan Velichkov.

Снимка на Ivan Velichkov.17-годишният младеж живеел на семейни начала с 20-годишното момче и 15-годишния младеж, научи преди минути „Дейли Прес“.

По първоначална информация на „Дейли Прес“, те са били заедно от около година.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“!Снимка на Ivan Velichkov.Снимка на Ivan Velichkov.Снимка на Ivan Velichkov.Снимка на Ivan Velichkov.Снимка на Ivan Velichkov.Снимка на Ivan Velichkov.Снимка на Ivan Velichkov.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук