Бургаски батки нападнали рапъра Ф.О. пред бижуто на Божо Кравата в Студентски град

Да, имаше спречкване. Не са ме нокаутирали и честно казано не искам да влизам в подробности за този случай, разкри Михаил Митев

0
2332

Бургаският рапър Михаил Митев Ф.О. разкри ексклузивно пред Флагман.БГ подробности  за екшъна, разигра се пред дискотека „Оксижен” в Студентски град в София. Той излизал от клуба със свой приятел, когато пред заведението група младежи започнали да се заяждат с него.

„Един от тези индивиди, които мога да нарека само деца, когото не познавам, се обърна към мен по име и започна да се заяжда. Аз не съм агресивен човек, подминах го и си продължих по пътя, само че той започна да ме псува и когато се върнах да разбера какъв точно му е проблемът, бях бързо наобиколен от 6 човека, готови за бой”, разкри бургаският рапър, станал известен с хитове като „Абсурден” и колосалния колаборейшън с 2OfUs и Bisollini „Стара зараза”.

Въпросните деца обаче сериозно налитали на бой. Самият Ф.О. бил ударен в брадата, но юмрукът не успял да го нарани сериозно, въпреки че човек от компанията на V:rgo хванал бургаския рапър в гръб с призиви „Давай, давай, давай!”. Приятел на Михаил бързо успял да се намеси и да опита да прекъсне боя в зародиш. Всичко приключило, когато се намесила охраната на бижуто на Божидар Кузманов-Кравата.

„Да, имаше спречкване. Не са ме нокаутирали и честно казано не искам да влизам в подробности за този случай. Под моето достойнство е. Това са детски неща”, лаконичен бе Ф.О. пред репортер на Флагман.БГ.

Той разкри, че „конфликт”, за какъвто твърди  V:rgo, не съществува. Рапърът потвърждава тезата си за това, че не е наранен вследствие на „сбиването”, като показва прясна снимка.

„Това дете от доста дълго време се опитва да влезе в конфликт с мен, търсейки евтин PR. Публикува си някакви неща във Фейсбук, обижда ме и т.н. Надраснал съм ги тези неща, изобщо не ми е на дневен ред да се занимавам с такива глупости. Женен съм, чакам второ дете, гледам си семейството и музиката. Ако си направите труда да видите моето и неговото творчество, ще разберете за какво Ви говоря”, разкри още Ф.О., който е категоричен, че става въпрос за опит за евтина реклама.

Той допълни, че най-странното в случая е, че във въпросната вечер преди 2 дни видял V:rgo за първи път. Младежът обаче имал пусната жалба в Окръжна прокуратура-Бургас срещу Ф.О. за „заплаха за убийство”.

„Е как става това? Не съм го виждал, а съм го заплашвал. Да, имал съм пререкания с колеги на различни теми и си защитавам мнението, но чак толкова? Аз не съм конфликтна личност, имам семейство и не бих рискувал това заради едно малко момченце от „Славейков”, категоричен е Ф.О.

А ето как реагираха на случая колегите на бургаския рапър. В частност – MD Mannassey, познат още като Маната.

Кадърът е от вчера, в колата на Ф.О. на път за Бургас. Той е направен умишлено, с цел да докаже, че рапърът е невредим.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук