Българската Кончита Вурст се сгоди

0
1557

Залюби се с колега певец, двамата се натискат в парка

Фолкпевцата Ирена, която стана популярна като българската Кончита Вурст, има връзка с колегата си Александър.

До сега никой в публичното пространство не знаеше за тяхната връзка. Двамата са се появявали заедно на събития, но никога не са демонстрирали близост, и за това новината за интимните им отношения е повече от изненадваща.

Двамата с колежката му Ирена са заедно от ученическите си години в музикалното училище в град Котел. Двамата поп-фолк изпълнители криели връзката си от медиите и дори от колегите си, за да не навреди това на кариерата им.

Ирена стана известна с прозвището българската Кончита Вурст. Ролята с брадата тя изигра перфектно в последния си видеоклип, откъдето всички отбелязаха изключителната прилика като две капки вода. Във видеото Ирена се появи с брада. Според видни музиканти Ирена има най-хубавия глас на българската музикална сцена и й предстои звездно бъдеще. Александър също с бързи темпове навлиза в музикалния бизнес и е сред най-популярните нови имена.

Излязоха  снимки на двамата влюбени от една от последните им разходки в Южния парк в столицата. Поп-фолк изпълнителите изглеждат много влюбени като не спират постоянно да се целуват и прегръщат.

Най-голямата изненада е при пътуването  си наскоро до Лондон Александър се е решил на по-зериозна стъпка в отношенията им. Поп-фолк певеца предложил брак на любимата си Ирена, а тя, без да се замисли, казала заветното „да“. Сега пред двамата предстои сериозна организация на сватбено тържество.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук