Венета Райкова и Тишо имат проблеми със секса

0
1519

Интимният живот на горещата Венета Райкова куца. Блондинката се мъчи да подобри отношенията със своя партньор Тихомир, използвайки изкуството Фън Шуй и енергийни камъни, според които ще настъпи щастие в семейното й гнезно.

Венета обмисля нов ремонт на жилището си. Познатата с пиперливия език водеща има намерение да разкърти дома си и да започне обзавеждането наново. И всичко това, защото прочела няколко хитрини за хармонизиране на енергията от древното китайско изкуство. Смята се, че това изкуство използва законите на Небето (китайска астрономия) и Земята за подобряване на личния живот с положителна Ци енергия. Благодарение на Фън Шуй могат да се изберат благоприятни места за живеене или се правят промени, които да подобрят дадено място и с това живота на хората. Е, да, но това станало ясно на Райкова едва сега, когато вече жилището й е обзаведено и то неотдавна.

Наскоро успешната журналистка се консултирала със специалист по китайското изкуство. Най-вече я интересувало разположението в спалнята и подобряването на сексуалния живот. Бившата водеща на “Горещо” вече проучила всичко и в най-скоро време мисли да започне да сменя обзавеждането първо в спалнята си. Има огромно значение къде да разположени мебелите, от какъв материал са направени, на каква цветова гама ще се спре и други подобни хитрини, които поповската звезда ще приложи в своя дом.

Интересите на Венета към паранормалните неща, езотериката и енергийните нива не са нещо ново. В къщата си Райкова е пръснала навсякъде различни енергийни камъни, всеки предназначен за различно нещо – любов, семейство, щастие, пари, кариера и т.н. Тази страст на Венета се е превърнала във вманиаченост и вместо да подобрява семейния уют, успява да си навлече гнева на Тишо, който не одобрява методите на жена си./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук