ВЕТРОПОКОЗАТЕЛИ! Десните от Народен съюз ще подкрепят АБВ за…

0
1349

Георги Първанов, Румен Йончев и всички останали, които бяха на среща в зала „Запад“ потвърдиха, че разговорите са били относно предстоящите президентски избори. Това бе обявено след срещите в кулоарите на Народното събрание.

Румен Йончев от Народен съюз заяви, че евентуална кандидатура на Първанов би била прекрасна. Малко след него слезе и самият експрезидент, който се опита да се измъкне от неудобните въпроси, но така и не успя. „Търсим подкрепа за общи действия и законодателни промени, но беше повдигнат и въпросът за президентските избори“, заяви Първанов.

Интересно как движението „Бъдеще и развитие на България“ на десния Светлин Танчев, което е част от Народен съюз, ще подкрепи лява формация като АБВ и още повече известния с агентурното си минало Първанов. Но противоречието е само на пръв поглед. BNEWS припомня, че Танчев е известен политически хамелеон, който не се води от кой знае какви принципи, освен един – къде плащат повече. Този случай ни убеждава за пореден път в истинността на старата поговорка, че парите не миришат.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук