Вижте бебето на плейбоя Славчо Тошев (СНИМКИ)

0
1898

Бившият футболист и плейбой Славчо Тошев промотира невръстния си син и то не къде е, а на мястото, на което се стичат топсвалячи от цялата страна – плажа на „Бедрум“ в Слънчев бряг. Момченцето на вратаря получи бойна калявка и сигурно някой ден ще наследи баща си, който допреди да се задоми се прочу повече като плейбой, отколкото с постиженията си на терена.

На ръце с бебока обаче младият татко не изневерява на имиджа си и привлича като магнит мацките на плажа. Момченцето е изключително чаровно и със сини очи. Малкият Тошев се роди през юли 2015 г. и наскоро родителите му празнували първата му годинка.

Бившия вратар на Славия и Ботев (Пловдив) стана тихомълком баща. А жената, залепила чехъла за главата на Славчо, се оказа банкерка на име Силвия. Според запознати двамата все още не са сключили брак и продължавата да живеят на семейни начала.

Тошев издържа жена си и детето им с приходите си от аренди. Макар да хайманосваше из нощните клубове години наред футболистът все пак е имал акъл да инвестира част от спечелените си пари от футбола в недвижими имоти.

Славчо Тошев -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук