неделя, май 19, 2024
Google search engine
дом Разследване Закопчаха сводници, пускали в нета обяви за сексуални услуги

Закопчаха сводници, пускали в нета обяви за сексуални услуги

0
1148

Група сводници са арестувани в Плевенско, съобщават от пресцентъра на МВР. Спецоперацията е проведена вчера, като са установени трима замесени в склоняването към проституция.

Униформените са обискирали два адреса в село Милковица. В едната къща се намирали 37-годишен местен жител и жената, с която живее на съпружески начала – 22-годишна от село Бръшляница.

От тази къща полицаите иззели два мобилни телефона и таблет. Мъжът и жената са арестувани. Те са разпространявали и порнографски материали.

При претърсванията на втория адрес в същото село е задържан 17-годишен младеж. От жилището му също били иззети мобилен телефон и таблет. Назначени са технически експертизи, уточняват от полицията.

Разследващите са установили, че задържаните са склонявали жени от Плевен да проституират, като им осигурявали помещения. Сред жертвите имало и непълнолетни. Според събраните данни жените предоставяли на сводниците част от заработените пари за сексуалните услуги и са заплащали за ползваните помещения. Извършителите от село Милковица са публикували обяви за сексуалните услуги в интернет. 

Мярката на 37-годишния мъж днес е удължена на 72 часа, с прокурорско постановление./нюз

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук