Вместо секс! Младоженци от Китай прекараха първата си брачна нощ с компартията

0
1311

Вместо първа брачна нощ – конституцията на Китай! Новобрачна двойка се лиши от плътските удоволствия и в първите си часове като семейство започна да преписва на ръка конституцията на страната, за да засвидетелства верността си към управляващата комунистическа парти.

Младите съпрузи, които работят в железопътно бюро в град Нанчан, обяснили, че по този начин не само изразяват верността си към комунистическите идеи, но и си създават приятно преживяване, което винаги ще им напомня за първата брачна нощ, съобщава в. „Саут чайна морнинг поуст”.

В Китай обаче заподозряха, че младоженците са стъкмили постановка и критикуват прекаления им патос .

Китайската конституция съдържа 15 хиляди йероглифа, а в момента в страната тече мащабна акция за нейното преписване от гражданите – 88 милиона партийни членове.

Много стопански ръководители и директори на големи предприятия отделят по един-два часа дневно за преписването. Представители на компартията следят дали целият документ е преписан с един и същи почерк, за да не се допускат злоупотреби, когато началници разпореждат на подчинените си да преписват конституцията вместо тях./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук