ВМРО погна ислямизацията на България с кукери и тъпани (СНИМКИ)

0
1142

Шествието стартира от Лъвов мост, където най-често се събират нелегални имигранти

3

Кукери и девойки в народни носии участваха в протестно шествие на ВМРО „Спри ислямизацията, спаси България“ срещу насилието над жени от мигранти. При минус 14 градуса десетки патриоти се събраха, за да подкрепят акцията, провокирана от посегателствата на мигранти над жени в Западна Европа, информира Булфото.4

Протестиращите бяха категорични, че жената, майката и дъщерята са ценност, на която трябва да бъде засвидетелствано уважение, а не да бъде унижавана.

Паотриотите са категорични и за това, че не може, дошли в страната ни хора, да налагат техните разбирания за отношението към жените.5Воеводите избрали шествието им да премине от Лъвов мост по бул. „Мария Луиза” до партийната централа, тъй като този район се е превърнал в престъпно средище на нелегално пребиваващи в страната чужденци, а полицията непрестанно проверявала сигнали за побоища, наръгвания и скандали, в които участват нелегални мигранти.

„Тук най-често се събират нелегални имигранти. Ежедневно те безчинстват, ограбват и убиват български граждани. Шествието е в знак на подкрепа на европейските граждани в Кьолн“, заяви зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки и призова всички нелегалните мигранти да бъдат върнати по родните им места.

От ВМРО припомниха и случая със студентката Виктория Христова, която преди две години бе наръгана в магазинче за кафе, сладки и цигари.

Шествието на патриотите бе съпроводено от засилено полицейско присъствие.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук