Възбудени софиянци лъскат бастуна на ,,50 нюанса по-тъмно“ до хубавици в кината! (18+)

0
1894
Възрастни господа дебнат хубавици, отишли сами да гледат на кино нашумялия филм „50 нюанса по-тъмно“ и мастурбират пред тях, пише „Телеграф“.

За това сигнализираха потърпевши. Втората част на еротичния световен феномен „50 нюанса“ е в салоните у нас от Свети Валентин.

Преди седмица 20-годишната Силвия решава да се наслади на прожекцията сама. В кино салона в столичния квартал „Младост“ има по-малко от 15 човека и тя е единствена на цял ред. 30 минути след началото на филма до нея се настанява възрастен мъж с прошарена коса. Малко след това господинът вади възбудения си член от панталона и започва да се докосва пред Силвия. „Изплаших се, просто си взех нещата и се преместих на друг ред, където има хора“, разказа потърпевшата.

Друга софиянка на 22 години отива да следа „50 нюанса по-тъмно“ без компания на 24 февруари. Следобед е и в салона на мола на бул. „Цариградско шосе“ няма много хора. Сама е на един от последните редове, когато по средата на прожекцията мъж на около 50 години сяда до нея „Извади си го и започна да мастурбира. Гледаше ме и очакваше нещо, но аз станах и се преместих“, разказва младата жена.

Нито една от потърпевшите не е поискала помощ или съдействие от охраната в киносалона. „Досега нямаме оплаквания за тормоз по време на филма“, категорични бяха от кино „Арена“. От компанията признаваха, че по време на прожекциите няма включени камери, а в салоните няма пазачи. „Получаваме оплаквания само за висок звук и проблеми с климатика. Но нищо свързано с „50 нюанса по-тъмно“, обясниха от ръководството на киното. От там призоваха зрителите да сигнализират за нередности, за да се предприемат мерки срещу тях.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук