Въоръжена армия пази Лили Иванова в Панчарево!

0
1034

Лили Иванова е развила страхова невроза от папараци и се пази от тях дори и нощно време. Няколко едрогабаритни момци са получили задача да изгонят всеки подозрителен индивид, въоръжен с мощни обективи, от концерта й край езерото в Панчарево в сряда вечер.

Заради звездата бе задръстен пътя от София към Самоков, на който се намира прочутия ресторант „Лебед“, за чието откриване Лили пя.

Целия следобед преди концерта яки момчета с оръжие са били забелязани са сноват около ресторанта. Твърди се, че изпълнителката била на тръни, че папараци може да се скрият някъде и да я щракнат без грим, докато репетира за изявата си.

Тя изпитвала ужас, че някой извън екипа й, може да види истинското й лице, преди да е минала през вълшебните ръце на гримьора Кирил Чалъков.

Снимки на натуралната Лили – с бръчки тип „бразди“ по лицето, без изкуствени мигли, изтекоха преди време от репетиции край морето за друг концерт. Кадрите втрещиха феновете, които са свикнали да я виждат звездата блестяща. Тогава Лили бе в нервна криза от фотосите и дни наред не можеше да си поеме дъх от бяс, че е изложена, припомня столичен ежедневник. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук