Вътрешни изпяха: Лили Иванова се заключи в гримьорната, потъна в сълзи! Нейните думи пронизаха сърцата на всички

0
1603
 ÄÎÌÀ ÍÀ ËÈËÈ ÈÂÀÍÎÂÀ

Голямата естрадна прима Лили Иванова е била изключително тъжна, след като е научила вестта за кончината на Асен Гаргов, пише столичен всекидневник, като се позовава на близък човек до певицата. Двамата живеят и пеят заедно дълги години, след което се разделят със скандал.

Изпълнителката на песента на композитора „Детелини“ бе във Варна за предстоящия си концерт и малко преди поредната репетиция натъжена промълвила: „Бог да го прости! Уважавах този мъж, никога не сме били врагове“, споделят очевидци на думите на Лили.

След което примата на българската естрада се затворила в стаята си и се отдала сама на мъката си по починалия музикант, а след като излязла отново, по лицето й личали следи от сълзи, пише Пик.

Певицата е била и един от основните дарители на болния композитор. Въпреки че е жестоко обидена на Гаргов, който я изоставя заради друга жена, Лили намира сила в себе си да преглътне омразата, след като разбира, че бившият й мъж е тежко болен. Въпреки това тя не иска да се афишира, че му помага и превежда парите в сметката му като анонимен дарител.

„Преди Лили не искаше и да чува за него, но сега често пита как е той и имал ли нужда от нещо“, споделиха преди време близки до певицата.

Не е ясно дали самият певец и композитор е знаел, че Лили му превежда пари, но до последно твърдеше, че няма да иска от нея нищо, защото тя не питаела добри чувства към него и не му била простила скандалите.

Двамата се изпокараха за авторските права на песните, съчинени от Гаргов. В крайна сметка композиторът й забрани да ги изпълнява, включително и емблематичната „Детелини“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук