Гаджето на Криско спечели „Мис Плеймейт“

0
1128

Ася Капчикова спечели титлата Playmate of the Year 2015 на финала на конкурса за женска красота.

24-годишната танцьорка, за която се твърди, че е гадже на рапъра Криско, спечелила журито с чар и женствено излъчване, както и с уверено поведение на сцената.

pathАся получи ваучер на стойност 10 000 лв., предоставен от д-р Ангел Енчев, който победителката обеща да дари на жена, претърпяла операция от рак на гърдата.

„Да си секси е ежедневие, но да си най-сексапилната българка се случва веднъж в живота. Тръпката е страхотна и още не мога да повярвам, че спечелих при толкова силна конкуренция!“, споделя победителката.path1

Първа подгласничка в конкурса стана Дилена Димитрова, наградена с колие 18 карата, ръчна изработка, а втора – Анджелина Атанасова, която получи пътуване за двама до Рим.

Победителка в онлайн гласуването Miss playboy.bg е Мартина Юрукова, която спечели 5-дневна почивка за двама.

path2Журито бе в състав: Николета Лозанова, модел и тв водеща, Playmate of the Year 2006; Ваня Джаферович, бивш футболист, победител в „Сървайвър“ – Камбоджа, и понастоящем маркетинг директорът на „Берое“; Виктория Ананиева, Playmate of the year 2014; д-р Ангел Енчев, специалист по пластична хирургия, естетична хирургия и хирургия при наднормено тегло; Христо Запрянов, главен редактор на Playboy България, и Виктор Игнатов, заместник главен редактор на Playboy България./Дарик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук