Георг Георгиев в Украйна: Правителството на Бойко Борисов работи за по-доброто бъдеще на България

0
1050

Георг Георгиев в Украйна

Правителството на Бойко Борисов работи за по-доброто бъдеще на страната ни. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев по време на честванията по повод Националния празник на Република България в Украйна. На събитието присъства заместник-председателят на Комисията по външна политика в 43-тото Народно събрание вицеадмирал Пламен Манушев.

Георг Георгиев акцентира, че благодарение на правителството на Бойко Борисов България има почти 3% ръст на икономиката и сме усвоили над 20 милиарда лева от европейските фондове.

„Горд съм, че имам възможността да посрещна 3-ти март с българите в градовете Измаил и Болград“, заяви лидерът на МГЕРБ. По думите му, хората от Измаил и Болград носят българското и се гордеят с корените си. Георг Георгиев бе категоричен, че България я очаква добро бъдеще.

По време на събитието Пламен Манушев и Георг Георгиев поздравиха присъстващите от името на министър-председателя на България Бойко Борисов, от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и от Парламентарната група на ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук