Гери-Никол пак шокира с поведение! Пусна се като от порно филм (снимки)

0
2605

Гери-Никол си показа скъпоценностите. Тийн дивата уж се прави на невинна и скромна, но в действителност е толкова разкрепостена, че и звезди от розовите филми могат да й завиждат, предаде “Хот Зона“.

След като лъсна почти без дрехи в последния си клип, а след това и на музикалните награди се повтори, Гери-Никол отново предизвика скандал. Изпълнителката, чийто провокации бяха обсъждани дори в парламента, редовно твърди, че в клиповете си залага на чисто художествена визия и в живота е много различна.

Нещо повече – палавницата твърди, че е невинна и абсолютно по никакъв начин не се старае да провокира мъжете. Не така обаче изглежда отстрани, особено след като си пусна нови кадри в мрежата.

С късо бюстие, мрежести чорапи и опасно къса поличка Гери-Никол позира скандално разкрачена пред камерите.Тийн звездата дори е запретнала поличката, за да се види, че не носи и никакви бикини под нея.

Несъмнено скандалната изпълнителка е пример за скромност и непорочност в този вид.

Припомняме ви, че в последния си клип Гери-Никол бе изключително скандална и провокативна. В оскъдно облекло и с визия на момиче на повикване, тя предизвика разгорещени дискусии и скандали в социалните мрежи.

Както изглежда, поп певицата няма никакъв проблем с факта, че всички я критикуват за външния й вид. И охотно се пусна почти гола в нета, показвайки вече и най-милото си пред камерите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук