Лъсна истината! Само в Дейли Прес: Как Валери Божинов помогна на Венета Райкова да размаже Николета

0
1382

Скандалът и боят за рейтинг между предаванията на Николета Лозанова и Венета Райкова завърши с пълно фиаско за Николета.

Преди дни никой не гледал с интерес плейметката, а чакал да започне „Горещо”, където бе обявено интервю с Моника Валерева.  Там пък, макар и да не призна, че е спала с Валери Божинов, моделката бе подложена на професионален обстрел и професионално зададени въпроси, които я разголиха.

Оказа се, че Валери е в пъти по-интересен на зрителите от Николета. Те предпочетоха да гледат историята на една жена, за която се говори, че му е била любовница, вместо предаването на собствената му жена. Освен това българският зрител не е толкова прост и оценява професионализма. Венета е от стара коза яре, а Николета прави прощъпулник, който не е особено успешен.

„Грешките на Лозанова са, че тя се опитва да превърне предаването в това,  което е самата тя – дребни клюки и воайорстване, следене с коли, четене на вестници, които дори не се цитират кои са, подхвърляне на дребни слухчета в пространството и натъртеното присъствие на нечия сватба с коментар кой с какво бил облечен.  Твърде дребно, дори твърде дребнаво поведение на махленска клюкарка”, недоволстват зрители.

„На всичкото отгоре плеймейтката няма достатъчно акъл или предвидливост, или както искате го наречете, но тя от понеделник започна да рекламира предаването си и да излъчва откъси от него. До събота всички вече го знаят наизуст и няма смисъл да го гледат”, разсъждават други.

„Лозанова тръгна с идеята и самочувствието, че ще направи неповторимо предаване, което ще бъде революция в българската журналистика. И го направи. Толкова „революционно” и толкова кухо, че никой не иска да го гледа. Силата на Николета е в друга област и ако има малко чувство за самооценка, тя ще спре да досажда на зрителите и ще се върне да позира гола във Фейсбук, каквото правеше досега”, не стихват коментарите в интернет.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук