Горещо! Моника Валериева върти любов с трима министерски синове!

0
1486

Красавицата кове желязото, докато е горещо

моника валериева

Голям скок йерархията на ВИП господата, които се възползват от интимните й услуги, е белязала в последно време скандалната моделка Моника Валериева. Брюнетката от Дупница, която преди седмица бе разкрита, че е любовница и на вратаря Николай Михайлов, набързо е успяла да обслужи и трима заможни синове на бивши министри, мълвят последните светски клюки.

Целият хайлайф одумва Валериева, че от футболна любовница акциите й вече са се вдигнали до министерска държанка. Сефтето сред отрочетата на политическия елит преди няколко месеца й направил наследникът на бившия министър на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов – Павлин.

33-годишният мъж бил несбъднатият блян на силиконовата красавица. Гагаузов-младши наследи част от бизнеса на баща си, като се твърди, че чрез постъпленията от него се е сдобил с внушителни имоти в лъскав Дубай, заради които е апетитна хапка за столичните бръмчалки. Откакто се запознали, Валериева хлътнала по младия милионер и упорито го преследвала, но шансът й да се види като милионерска съпруга граничел с нулата, коментират от обкръжението на Гагаузови. Елитарното семейство посмъртно нямало да допусне лековата жена като Моника в рода си.

„А и самият Павлин я ползва единствено като секс играчка. Но него го е срам да се показва с нея, нали е платена!“, съскат срещу златотърсачката в компанията на богаташа.

Точно в потвърждение на това, че Павлин Гагаузов гледа да не се мярка на публични места с Валериева, той я наел за едно от последните си задгранични пътувания, твърдят запознати. Воаяжът с дестинация Мексико бил по бизнес дела, но за разтуха между срещите с партньорите от северноамериканската страна, качил на самолета и палавата дупничанка

Пътуването 2 в 1, бизнес плюс секс, е било в началото на февруари, твърдят тайни агенти. Наистина по същото време във фейсбука на Валериева има публикувани снимки от далечно Мексико. Павлин Гагаузов със сигурност обаче не знае, че е баджанак с Калоян Арсенов. Сигурни източници донасят, че 26-годишният наследник на бившата екоминистърка Долорес Арсенова и Моника Валериева са имали среща на четири очи в началото на годината. Най-скандалното обаче е това, че в момента Арсенов има връзка с фолкдивата Анелия, като по времето, в което се възползвал от дупничанката, връзката му с първата жена на Коко Динев вече е била в разгара си.

Засега името на третия министерски син се пази в тайна, защото баща му е част от настоящото правителство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук