Кобилкина: Жените са жадни за мъжка наденица!

0
1492

Наталия Кобилкина явно пак го е позакъсала за пари, защото направи жизнен опит да възбуди вниманието към себе си с поредното нестандартно предложение – урок. В интерес на истината до известна степен успя да го направи, въпреки че сегашният й съвет за ядене на мъжка наденица далеч не може да се мери с техниката за „опознаване на собствената йония”, която преди време сподели в „Горещо” на Венета Райкова.

Кобилкина съветва дамите как да събудят мъжката сексуалност

„Няма мъж, който не е много сексуален. Но има жени, които просто не намират правилния подход към човека си. А всичко е толкова лесно. Просто му кажете: Скъпи, ама много съм гладна, но не ми се иска месо. А цял ден мечтая точно за твоята наденичка. Иска ми се да я нацелувам много, нищо друго не търся”

След което идва моментът на истината. Дамата мълниеносно трябва да свали панталоните на съпруга си (докато още е ошашавен от неочаквания късмет), да застане на колене пред него и да го „заобича с уста” колкото й позволяват силите. Особено важно е жената да

Премества погледа си от горе на долу през няколко минути и да приказва сластолюбиви неща

Според Наталия Кобилкина особено подходящи са думи и изрази като „Много е вкусно, ще го изям, няма да ти го върна” и т. н. По този начин мъжът щял да разбере, че е желан и съответно да се настърви още повече. А след това да видим как ще каже, че не му е до никакъв секс.

В крайна сметка феновете на Кобилкина в социалната мрежа са категорични, че писанията й са страшно забавни, въпреки че доста голяма част от тях са лишени от всякакъв смисъл. Но въпреки това продължават да си я четат, защото им харесва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук