събота, април 27, 2024
Google search engine
дом Топ Гърми страшен скандал: Стоян Александров съди за 1 млн. евро дъщеря, загубила...

Гърми страшен скандал: Стоян Александров съди за 1 млн. евро дъщеря, загубила баща си!

0
1591
Разследваният от прокуратурата за пране на пари и лихварство бивш финансов министър Стоян Александров, чрез дружеството си „Стал 2007“ ЕООД, отново е предявил в Софийски районен съд иск срещу малолетната Елисавета Йорданова Миланова за заплащане на 1 000 000 евро, научи БЛИЦ.

През 2015 г. Стоян Александров, известен и като Малката секира, чрез дружеството си „Стал 2007“ ЕООД подава в Софийски районен съд заявления за издаване на заповеди за изпълнение срещу тогава 4-годишната Елисавета Йорданова Миланова с искане тя да бъде осъдена да му плати 1 700 000 евро, като част от сумата 6 000 000 евро, които твърди че е дал в заем на починалия й баща Йордан Кирилов Миланов.

След като е разгледал искането, Софийски районен съд е отказал да издаде заповед за изпълнение с мотивите, че е недопустимо издаването на изпълнителен лист срещу малолетно дете за твърдени задължения на неговия баща, като съдът се е позовал на константна практика на Върховния касационен съд.

Независимо от произнасянето на съда, две години по – късно Стоян Александров отново предприема действия пред Софийски районен съд за издаване на заповед за изпълнение срещу малолетното дете. Подаденото заявление е за сумата 1 000 000 евро.

До сега малолетната Елисавета е била представлявана от небезизвестния столичен адвокат Димитър Стоянов Димитров, който, освен добър юрист, е известен и с това, че защитава ревностно интересите на клиентите си. Остава да видим дали адвокат Стоянов ще може да спечели продължаващата битка и да защити интересите на малолетното дете.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук