Дейвид Бекъм шие роклички за кукли

0
896

Дейвид е старателно наведен над шивашкия проект и концентриран докато следва модела за изработването на малка розова рокля

Това се нарича всеотдайност! Виктория Бекъм сподели сладка снимка на любящия си съпруг и баща Дейвид, търпеливо шиещ дрешки за кукли за четиригодишната им дъщеря – Харпър. Звездата на световвния футбол не крие факта, че би направил всичко за дъщеря си Харпър, пише dailymail.

Дейвид Бекъм надмина очакванията на феновете си, за да докаже всеотдайността си към очарователната четиригодишна Харпър. В петък, той търпеливо се захвана с ръкоделието, за да и направи дрешки за кукли по молба на малкото му момиченце. Виктория пък гордо сподели сладката снимка на 40-годишната футболна звезда.

По време на усилена работа! Дейвид Бекъм докато усъвършенстванеговото ръкоделие в петък вечерта, правещ дрешки за кукли, с които да си играе четиригодишната му дъщеря Харпър.

Облечен в сива непринудена тениска и широк анцунг, татуираният татко начетири деца е задълбочен в работа си за реализирането на занаятчийския  проект. Феновете на пенсионираната спортна звезда, при вида му побързаха въодушевени да коментират „какъв страхотен мъж“ и „това го прави само още по-очарователен.“

Дейвид наскоро разкри, че е щастлив и позволява на 16- годишният си син да излиза на срещи, но само ако обещае, че ще изпълнява бащините наставления. Бившият капитан на английския национален отбор е категоричен, че за разлика от  синовете си никога няма да изпусне Харпър от поглед, докато не стане достатъчно голяма да си има гаджета.

Звездните родители, които отглеждат Бруклин, Харпър, Ромео и Круз споделят пред Entertainment Tonight: „Очевидно Бруклин е на тази възраст. Но ние сме силни и стриктни родители, както всички останали. Обичаме децата си и искаме най- доброто за тях, така че ще видим!

Попитан дали правилата ще бъдат различни, когато Харпър започне да излиза на срещи, той се засмя и каза: „О, да. Определено ще са различни.“
Дейвид беше откровен, че отглеждането на малко момиченце е напълно ново преживяване. Той признава, че е по- предпазлив за единствената му дъщеря отколкото за трите му момчета.2„Да имаш дъщеря е напълно различно. Не казвам, че обичам дъщеря си повече, но момчетата са по-независими“, обяснява той пред The Sun.
Попитахме го как би се почувствал, ако Харпър излизаще на срещи, той възрази; „Тя няма да излиза. Тя ще бъде като Рапунцел- горе в кулата.Той също призна, че е забранил на жена му Виктория да отреже косата на Харпър.

„Преди около година жена ми каза: “Може би трябва да подстрижем косата на Харпър“. Не! Трябва да порасне. Да не си я пипнала!“, отсича грижовният татко.

1Откакто се е родила не сме я подстригвали, затова косата й е почти до коленете й, хвали се гордият баща. ! Деймид има няколко татуировки на венци на неговата дъщеря, включващи думите “Pretty lady“ на врата му, които си направил, защото бил развълнуван от нейното име миналото лято./BIG5

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук