ДЕЙЛИ ИСТОРИЯТА : Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева – Живот като пияно пиле

0
6541

Скептиците, които не вярват, че истинската любов съществува, трудно могат да бъдат убедени колко много грешат. Любов наистина има и тя идва точно тогава, когато имаме най-голяма нужда от нея. Да знаеш, че си обичан, е ней-великото преживяване. Колкото до изпитанията, и те са лесно преодолими. Точно така се случва с двама от най-известните млади български актьори.

Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин се срещат, когато са в пълна безпътица, а те почти са изгубили надеждата, че късметът е на тяхна страна.

Постановката на пиесата „Чайка в Театъра на армията е камъчето, което обръща колата. Но… за добро. Двамата се срещат на сцената и се „виждат”. Първата среща минава под знака на пиперливия хумор на Ласкин. „Правеше си някакви солени шеги с всички и се държеше така, все едно не му пука от нищо. Да си призная, помислих го за груб човек”, разказва младата госпожица. Обаче няма време за губене и само след няколко репетиции започват да откриват все повече сходства в характерите си. Еднакво избухливи са, мразят лъжата, говорят директно с всеки и трудно отстъпват от мнението си. Този период е изключително мъчителен за Алекс. Тя се грижи за майка си – незабравимата Пепа Николова.пепа николова Туморът в мозъка унищожава бързо невероятната актриса. Само няколко месеца по-късно Пепа напуска този свят, а Алекс остава съвсем сама. Най-голямата й опора се оказва Иван. Той прекарва безброй безсънни часове със съсипаното от мъка момиче и не й разрешава да се предаде. Самият Ласкин преминава през мъчителна раздяла със съпругата си, актрисата Мирослава Гогова, от която има дъщеря. Накрая се изнася от фамилното жилище и заживява на квартира.

Общата им болка съвсем ги сближава. Двамата се „предават” пред чувствата си и заживяват заедно. „Тя ми е дар от Бога. Благодарен съм, че ми я прати”, разнежва се лошото момче на театъра, а нежната му половинка допълва с усмивка „Той е всичко, от което имам нужда”.20

Въпреки многото слухове, двойката дава изявления, че не прави планове за брак. Влюбените не харесвали нито църковния, нито гражданския ритуал. Няма момиче, което да не иска да се види в бяла рокля. Алекс има шанса да я облече на сцената. Майка й, Пепа Николова, би се радвала и на оня свят, ако види любимата си дъщеря булка.

Навремето тя така и не дочаква сватба с Йосиф Сърчаджиев. Нещо повече, той отказва да признае Александра. И двамата се разминават като непознати.

Кухнята е територия единствено на Ласкин. Алекс е скарана с готвенето и не разбира нищо от кулинария. За сметка на това обожава специалитетите на любимия си, който най-често я глези с уловена от него риба.

Фактът, че и двамата са известни и любопитни на публиката, кара медиите непрекъснато да следят с внимание личния им живот Инатливите актьори обаче отказват да говорят за себе си и рядко разкриват подробности за любовта си.

Ласкин е баща на 15-годишната Люба, която, за негово щастие, е в чудесни отношения със Сашка.21

Александра Сърчаджиева е дете на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев. Появата й е плод на дългогодишната връзка на актьорите. Когато Алекс се ражда, баща й категорично отказва да напусне законната си съпруга, сценаристката Райна Томова, и не признава бебето. Смъртта на Пепа Николова също не затопля отношенията между баща и дъщеря. По-късно Йоско получи тежък инсулт, който частично го обездвижи. В този критичен момент Александра не пожела да му подаде ръка. Актрисата дължи всичко единствено на майка си. „Не може да ти е баща човек, който не те е погледнал цял живот. Баща, родител, е този, който е бил до теб. Оттам нататък няма какво да говорим”, категорична е тя.

 Иван Ласкин преживя мъчителен развод със съпругата си Мирослава Гогова, след който се отдаде напълно на щастието си с Алекс Сърчаджиева. Лошото момче на театъра имаше брачни проблеми още преди да започне връзката с 13 години по-младата си колежка.22

Бившата половинка на Ласкин също е актриса. В края на 90-те години двамата бяха водещи на детското предаване „Спукано гърне”, излъчвано по БНТ.

Днес двамата поддържат отношения само заради дъщеря им Люба, която живее при майка си. Ласкин признава, че е виновен за разпадането на брака си, затова се чувства длъжен да бъде добър баща на тийнейджърката.

В края на 2010 г. Иван и Алекс се сдобиха с дъщеря, която нарекоха София. “Щастлива съм, че бебето е момиченце, защото връзката на дъщерята с майката е много силна!”, каза Александра Сърчаджиева часове след като роди.23

Актьорът Иван Ласкин е новият участник в къщатата на “ВИП Брадър”. Съпругата му Алекс Сърчаджиева пък е водеща на шоуто заедно с Ники Кънчев.

Актьорът заяви, че няма притеснения да спи в обща спалня с другите съквартиранти. “Когато някой пръдне, няма да знам дали е кучето шарпей, или е Бони”, коментира той.

На въпроса защо се е решил да влезе в къщата, Ласкин отговори: “Щеше да ми е ужасно скучно без Алекс у дома”.

Известна е закачката на актьора със синоптичката Никол Станкулова в предаването “Черешката на тортата”, която най-вероятно ще продължи, тъй като още при посрещането му от съквартирантите той каза, типично в негов стил: “Не ме прегръщай!”.

Според запознати с тайните на риалитито, ВИП Брадър е избрал Иван Ласкин, за да бъде дразнител на най-тихата от звездите – синоптичката Никол Станкулова.24

Големият брат иска да размърда Никол, защото тя е най-мълчалива от всички. По цял ден гледа в една точка и не е интересна на никого. Тъй като Иван Ласкин и Никол имат стара вражда от предаването „Черешката на тортата”, ВИП Брадър се досети, че само актьорът е в състояние да провокира Станкулова. Когато се появи на прага на къщата, пълна в ВИП звезди, Иван Ласкин беше приветстван добре от Бони, която го прегърна още от вратата. Физиономията на Никол Станкулова се измени напълно, след като видя кой е дошъл да дели къщата с другите. Никол направо се изуми и едва подаде ръка на врага си Иван.

Хапливият характер на актьора ще накара много от ВИП звездите да се ядосват – това е сигурно. Въпросът е как ще продължи риалити формата, след като Никол не може да понася Ласкин. Ще има ли скандали и интриги – ще се види съвсем скоро!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук