ДЕЙЛИ ПРЕС ПРЕДСТАВЯ : УНИКАЛНАТА ИСТОРИЯ КАК РУСКИ ПОП СПАСИ ОТ СМЪРТ СИНА НА ДЕЯН ДОНКОВ!

0
1491

Наточен „Миникупър Парклейн“ се изрязва на столично кръстовище и опитва да издуха мощен мерджан, който също е готов за състезание. След кратко преследване малката и нагла количка прави рискована маневра и се забива елегантно в очукан фиат. От купъра изскача Деян Донков и изнася кратък етюд на събралата се тълпа зяпачи. Актьорът хвърля ядно очилата, проклина невинния шофьор и се чуди на глас как ще оправя щетите. След това набързо се разбира с колегата как ще се оправят без намесата на КАТ и отпрашва с пострадалата си количка.10

Така живее Деян Донков – винаги нещо ври и кипи около него, а той гледа да забаламоса публиката и да се измъкне по терлици и от най-заплетените ситуации. Понякога номерът му минава, но друг път прекалената му артистична несериозност и любов към риска го издънват. Както се случва с участието му в „Под прикритие“.

Роденият във Видин талант получава роля точно като за него. Хората харесват образа на леко несериозното ченге, което не се страхува да бръкне с пръст в най-лепкавата тиня. И когато всички очакват ролята на Донков да се развие и да получи централно място в сериала, сценаристите го ликвидират без никаква логична причина. Всъщност причина има, но тя остава встрани от вниманието на публиката. Деян просто не е успял да се договори за хонорара си с продуцентите Митовски и Гочев.

„Няма да им играя за жълти стотинки. Свикнаха да ни стрижат като овце. Повечето колеги работят на 8 места едновременно, за да свързват двата края. И аз много бачкам, но си знам цената. Предложих на Митовски да ми увеличи хонорара, а той отказа и трябваше да се разделим по неприятния начин“, твърди любимецът на тийнейджърките.

Приятелите му допълват, че той е останал малко изненадан от нежеланието на шефовете му да преговарят и без да иска, сам е прецакал участието си в толкова успешен проект. След това го викат да вземе главна роля в „Четвърта власт“, но сериалът се оказва доста неуспешен и едва ли ще има продължение. Донков не се притеснява, че ще остане без работа и кинти да задоволява своите прищевки и тези на гаджето си Радина Кърджилова.

„Знам как да оцелявам. Не съм се родил върху златно цукало. Едно време, като дойдох в София, имах десет лева в задния си джоб.

Първите години бяха страшна мизерия. Със Силвестър Силвестров бяхме съквартиранти. На мен чичо ми пращаше от Видин буркани с дивеч, а таткото на Силвестър ни зареждаше с пернишко вино. С хубаво месо и вино изкарахме най-бедните студентски години. Сега също не съм богаташ. Като изкарам повече пари, гледам моментално да си купя нещо скъпо. Мога да си сложа слънчеви очила за хиляда лева и в същото време да съм с кецове за двайсетачка“, твърди Деян Донков.

Актьорът със сигурност позаглади косъм покрай участието си в риалити формата „Къртицата“ миналото лято. По време на шоуто на бял свят излязоха доста нелицеприятни истини за тъмната половина на характера му. Зрителите разбраха, че той здраво е поступвал гаджето си Радина Кърджилова в мигове на пиянско умопомрачение. Шоуто сякаш беше причината за катарзиса на Деян. След края на предаването той решава да спре с глупостите. Проклина алкохола и влиза в ролята на добро момче. В момента няма как да го засечете да участва в рисковата гонка с малката си, но мощна кола. Деян за пореден път преоткрива и огромния си интерес към християнството.

„Някои мои приятели започнаха да разказват, че след края на „Къртицата“ съм се превърнал едва ли не в някакъв религиозен фанатик. Това, разбира се, не е вярно. В интерес на истината от доста отдавна имам вземане-даване с християнската религия. В юношеските си години бях напълно убеден, че Бог не съществува. Покрай работата на майка ми, която е известен съдебен лекар, се бях нагледал на разрязани човешки тела. Нямаше как да не си помисля, че след смъртта човекът се превръща просто в купчина мъртво месо. След това около едно премеждие със сина ми осъзнах, че има по-висша сила, която се грижи за нас“, категоричен е Деян Донков.деян донков

Той не обича да говори за този крайно драматичен момент от своя живот. Малко след раждането му синът му Деян се разболява от някаква опасна инфекция. Лекарите предполагат, че техен колега е боравил с мръсна игла. Специалистите правят всичко по силите си, но не успяват да спрат заболяването и Донков търси божията помощ.

„Ходех редовно в Руската църква да се моля. Там открих отец Николай, който направи всичко възможно да ни помогне. Синът ми оздравя, а покрай беседите с отчето, осъзнах колко съм бил заблуден преди това”, твърди Деян. Светската слава и суета за момент замъгляват съзнанието му и той забравя какво е научил в църквата. Заблуденото агне все пак се връща обратно в стадото. Деян е по-чист от всякога. Той иска да зареже алкохола и всякакъв вид опиати в името на връзката си с Радина. Готов е и за следващата стъпка в отношенията им.

„Страшно обичам сина си, а околните казват, че съм добър баща. Нямам нищо против да имам още деца, които да скачат по главата ми, да ме ядосват и изпълват с обожание. С Радина ще поработим по въпроса, когато му дойде моментът“, прави своята заявка за бъдещето Деян Донков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук