СУПЕР СКАНДАЛНО – РЕДАКТОРЪТ НА ТЕЛЕВИЗИОНО ПРЕДАВАНЕ УЧАСТВАЛ В ОРГИИТЕ НА БАБА ГУСИ И ПАЛОМА В ТРОЯНСКИЯ МАНАСТИР!

0
2139

Грозен пасквил се появи във Фейсбук от хора, мразещи видно редактора на известно съдебно прадаване по Нова. Злобни клюкари разнасят мълвата, че редактора бил участвал в оргиите на покойните Баба Гуси и Палома в Троянския манастир. Гнусната интрига обиколи интернет пространството за дни, но никой не обърна внимание на „фактите”. Самият редактор пък не обръщал внимание на клюките по негов адрес, не взимал отношение. Ако се почувствал засегнат – успешният юрист завеждал дело, без да вдига много шум.

„В правото има един принцип: Истината е тази, която може да се докаже в съдебната зала”. Хората често казват, че има корупция или несправедливост, знаят за себе си, че са прави, но когато не го доказват с нищо, твърдението увисва”, казва редакторът.

Редакторът някак си успява да разпредели времето си, така че да не страда и адвокатската му практика. Може да се похвали с доста спечелени битки срещу мастити фирми. Неотдавна даже завел лично дело за неимуществени вреди срещу мобилен оператор, което по неговите думи е прецедент в съдебната практика у нас.

Живее доста изолирано. Приятелите му се броят на пръстите на едната ръка, запазил е връзката си с тях, защото са „изяли една торба сол заедно”.

„Много ме натоварва тази светска суета. Толкова е фалшиво и претенциозно, едни и същи личности като медийни проститутки обикалят от предаване на предаване. Отвращава ме. Никога не съм се появявал на светско събитие, няма и да ме видите. Отказвам да гостувам и на колеги в други предавания”, казва редакторът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук