Дейна Бианкалана: Динко казва истината, Джино ме завлече с хиляди! (СНИМКА)

0
2039

След като преметна цяла България, заявявайки, че Динко е лъжец и бившият й не я е завличал с пари,Дей на Бианкалана все пак реши да призна, че Джино я е завлякъл с пари пред журналист на „България днес“. 

Грозната история, че Джино я завлякъл с хиляди долари, лъсна в шоуто преди ден. Тогава Джино и Динко едва не се хванаха за гушите, в спор дали това е вярно. Наложи се Биг Брадър да потърси Дейна, за да разкаже историята. Тя обаче не го направи по неведоми причини.

Във видеоклип от САЩ мацката нападна Динко, при когото прекара близо месец през 2016-а. Именно тогава тя се свърза с репортер на „България днес“ и сподели лошия си опит с Джино.

Година по-късно Дейна е забравила за вечерите в кръчмите, където танцуваше под звуците на чалга. Облечена в минижуп, и гушкането с Ловеца на бежанци Динко.

Месец след като историята цъфна на страниците на изданието Дейна се свърза отново с репортер на вестник. Тя обясни в чат, че не иска да дава интервю, но потвърди, че историята с Джино е истина. По отношение на Динко, Дейна написа следното:

„Динко казва истината. Той не е излъгал, той е велик човек, просто не знаех, че историята ми с Джино ще излезе по вестниците. Не обичам личният ми живот да се обсъжда, защото съм много срамежлива“.

Освен това мадамата подчертава, че не е разстроена от статията и подчертава: 

„Динко е много честен човек и съм сигурна, че не е имал лоши намерения, но аз съм затворен човек и не искам по този начин да ставам популярна“.

Разговорът на Дейна се пази в редакцията на „България днес“. Въпреки че профилът в социалните мрежи е изтрит. Тя се занимава със собствен бизнес в Чикаго, където сестрата на Динко има голяма фирма.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук