Фен на Преслава: Приятелят й ме смачка от бой, а тя само стоеше и гледаше!

0
2060

Фен на Преслава бе жестоко пребит от приятелят й Павел. „Мъжът на Преслава ме преби от бой, а тя гледаше отстрани и го чакаше да приключи!”. 

Побоят е станал  по време на концерта за 16-ия рожден ден на тв „Планета” в Пловдив.

Той слязъл в подземния паркинг, където били колите на изпълнителите, за да изчака колежката на Преслава – Теди Александрова, и да я помоли да се снимат заедно. Вместо това обаче се срещнал очи в очи с Петя и нейният „телохранител” Павел Лазаров, с когото певицата спи от лятото насам.

Тя точно била приключила участието си в концерта и слязла при колата си, за да си тръгва. С човека на паркинга се знаели от 10 години.

В началото на кариерата й той много я харесвал и ходел на всичките нейни участия. Именно така се запознали. След това обаче се разочаровал и вече две години не бил стъпвал на нейна изява, като се изключат общите концерти с другите й колежки.

От време на време си позволявал да я критикува пред останалите певици, които познава лично, и това стигнало до ушите й.

„Като чу какво говори по неин адрес, Преслава го намрази! Сигурно е казала и на мъжа си, а той само търси повод да набие някого”, разказаха приятели на пострадалия.

Павел се нахвърлил с юмруци върху въпросния фолк фен още когато го видял. Удрял го по главата, разбил му носа, цялото му лице било в кръв. После го повалил на земята и започнал да го рита. Почитателят бил на концерта заедно с много свои познати, които обаче останали в залата.

Заради това нямало кой да му помогне, нямало и свидетели на побоя, освен самата Преслава и две нейни приятелки. Жените пътували заедно с нея и Павката, както е известен любимият на най-скъпо платената изпълнителка на „Пайнер”.

Трите дами стояли отстрани, наблюдавали побоя, който бившият затворник нанася на беззащитния човек, и чакали да приключи.

Когато му омръзнало да бие бившия фен на гаджето си, Лазаров го оставил да лежи в прахоляка на паркинга, настанил се в колата заедно с трите си придружителки и си тръгнал.

Пребитият човек успял да се върне при приятелите си в залата, където всички били ужасени от вида му. Зад сцената веднага се разчуло, че мъжът на Преслава е пребил почитател.

„Всички певици започнаха да обсъждат случката! Галена клюкарстваше директно от сцената – секунди преди да излезе да пее, говореше само за това. Всички бяха шокирани!”, разказаха присъствали на концерта.

Те му помогнали да се измие, за щастие, нямал тежки наранявания, заради които да се търси лекарска помощ.

Няколко дни по-късно разбрали, че Павел се е хвалил пред приятели как е пребил „един лайнар” по време на концерта на „Планета”.

Според някои, пострадалият сигурно е провокирал побоя, обиждайки певицата пред гаджето й. Той редовно си позволявал да нарича изпълнителки с обидни имена.

„Даже и така да е било, агресията е недопустима! Той няма право да бие беззащитен човек”, смятат приятелите му.

За Павел се твърди, че бил тартор на биячите в нарко-организацията на Сако. Той е свикнал да раздава справедливост с юмруци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук