Десислава Радева вдигна на крак цялото Президентство! Вдигнаха ръце от жената на Радев!

0
1871
снимки: Диляна Флорентин, EVA

Президентството се видя в чудо от Десислава Радева

По време на управлението на Росен Плевнелиев, първата дама така и не се появи. Всички очакваха появата й, но уви. Всичко се преобърна с встъпването в длъжност на наследника на Росен Плевнелиев – Румен Радев. Неговата половинка не просто е неотлъчно до него, но и дори надмина правомощията си на първа дама.

И докато той е легитимно избран от българския народ и има право на всички привилегии, то неговата съпруга не би следвало да се ползва с подобни права. Но Деси Радева не е на това мнение. Тя счита, че като съпруга на държавния глава има право на всички удобства, които се полагат на него.

Нещо повече – с времето тя напълно оправдава прякора си генерал Деси и очевидно той й е бил поставен напълно заслужено. Тя не просто се вживява в ролята си на първа дама, но и се държи буквално като президент. В президентството Десислава Радева е в ролята на домакинка.

Още от встъпването на съпруга й в длъжност, тя предупредила подчинените му, че желае да й докладват за всичко, което се случва и да се допитват до нея преди да вземат решение. Без одобрението на президентшата не се поръчва дори тоалетна хартия за президентството. Всички там са вдигнали ръце от нея.

НСО също се видя в чудо от капризите на първата дама. Още с встъпването на Румен Радев в длъжност, тя заявила, че желае лична охрана и луксозна лимузина, с която да се придвижва. Деси Радева пояснила, че само така ще се чувства спокойна и всичко това й се полага.

Тя беше и човекът, изготвил списъка с гостите на бала на 24 май. На него присъстваха скандални и личности като Иво Прокопиев и съпругата му Галя, но и не и интелектуалци като Стефан Цанев и Антон Дончев, пише ПИК.

Източник: Разкрития

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук