ДЕЯН ДОНКОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА БИЕ!

0
2711

Всичко си има обяснение на този свят. Дори когато един мъж бие една жена, в случая на Деян Донков, който редовно среща Радина Кърджилова с плесниците си. Гордостта на Народния театър бил системно бит и шамарен от родителите си като малък. Актьорът редовно замесвал семейството си във всякакви неудобни ситуации. За да превъзпитат лошото дете, майка му, която работила като патоанатом, вкарвала в употреба пръчката.

„Като малък бях голям дивак – биех се с всички в детската градина и бягах оттам като от концлагер. Родителите ми направо се бяха отчаяли“, разказва самият Донков.24

Още от крехка детска възраст шамарите, ударите и побоищата били нещо напълно нормално за Деян и това продължило и когато пораснал. Само дето, вече като голям човек, Донков мразел той да поема шамари, а предпочитал само да ги раздава. „Разгневявам се повечето пъти справедливо, една жена можеш да я усмириш понякога, ако е изпаднала в истерия, само като я хванеш за врата и я посриташ като едно палаво, мръсно коте!“, философствал пред приятелите си Донков. Той категорично вярвал, че мъжът в семейството трябва да има последната дума и ако трябва, да налага „закона“ си с як пестник. На това го научил неговият баща.

Освен ударите, които поемал от родителите си, Деян бил травмиран и от друго нещо. Като дете той „цамбурнал“ в негасена вар и се нагълтал с нея. За късмет баба му, която по това време затваряла лютеница, го чула, че вика. Така той извадил късмет и бил незабавно откаран в болница и спасен. Заради преживения шок Донков се напикавал нощем в леглото си до 8-годишна възраст. Заради кошмарите си не можел да контролира отделителната си система. „Криех чаршафите от майка ми, защото ме беше страх да не ми се карат, казвах само на баба ми, която тайно ги переше, но нашите разбраха и баща ми каза, че се срамува от мен“, спомня си Донков.Деян

Най-неприятният момент обаче дошъл, когато учителите в училището, които били предупреди от близките на Деян, че има проблем със задържането на урина, се изпуснали пред неговите съученици за това, че се напикава. Това довело до много подигравки, което още повече озлобило Донков. Разбира се, той започнал да решава и този проблем с удари. Прийом, с който той продължил да „оправя“ нещата, които го дразнят и в личните си отношения с жените до ден днешен.

Деян Донков винаги е бил заобиколен само от жени и може би затова в поведението му днес няма нищо мъжко. Нямало кой да му каже, че не е джентълменско да се бият дами и че напиването до степен на озверяване е архаика.

Когато Деян е едва 7-годишен, родителите му решават, че не могат да живеят под един покрив и се разделят. След развода бъдещият артист остава при майка си, а за негова бавачка е зачислена и баба му. По-голямата му сестра също се старае да го възпитава, но неврастеникът не я слуша и все прави, каквото си е наумил.

Заради липсата на тежка ръка в семейството, още тогава поведението на Донков е под всякаква критика. Често актьорът качва цялата къща на главата си и никой не е способен да се оправя с него.

Веднъж той забравя включено яденето във фурната и едва не подпалва кухнята в панелката им във Видин. За щастие майка му се прибира навреме и спасява жилището, но не и манджата си.DeyanDonkov

Запознати пък уточняват, че като ученик Деян често налитал на бой на други деца, като често посягал и на по-малки от него. В крайна сметка обаче битият е все той – дори и хлапета от забавачката успяват да го победят.

Сега, когато споделя живота си с Радина Кърджилова, отношенията им са повече от сложни и… болезнени, разкриват отлично осведомени източници от артистичните среди. Животът на двамата е ежедневна драма, категорични са свидетелите на любовни драми на Кърджилова и Донков, които лъснаха и в шоуто „Къртицата“.

Напрежението между влюбените актьори не е от вчера или от днес, а личните им свади неведнъж са изправяли на нокти колегите им от Театъра на армията, където играе Радина. „Двамата се бият като хамали! Налагат се с юмруци, при това пред очите на останалите актьори. Всеки в театъра знае какво се случва!“, разказва очевидец на драматичните взаимоотношения на иначе лудо влюбените актьори. По думите му, за останалите им колеги в театъра било ежедневие да наблюдават как Ради и Динката се млатят „на почивки” между репетициите. С обтегнатите им отношения било наясно и ръководството на Военния театър, но всеки се правил на разсеян и си затварял очите за баталните сцени, разиграващи се между сексидолите на българското кино и театър. „Бият се и се дерат като котки! Няма лабаво – здрави тупаници си разменят! Деян даже я е удрял с юмруци в корема! Питай, когото искаш в гилдията! Спуква я от бой!“, категоричен е пряк очевидец на грозното меле.

В артистичните среди открито се говори, че звездната двойка нерядко се появявала на работа в съмнителен вид. Според хора от Армията Ради и Динката посягали към омайващи субстанции и това правело цирковете помежду им твърде зрелищни, а самите тях – трудни за озаптяване. „Не са само те обаче „друсалките”. Трябва да се подеме една инициатива – всички актьори да бъдат откарани под строй в Токсикологията и да им се направи един наркотест. 70 % от тях няма да го издържат! И да искат да се скрият – няма как, защото наркотиците остават следи в кръвта година- година и половина“, твърди един от „праведните културтрегери“.

Според многото и приятели и колеги Радина се отдала на порока покрай Деян. Допреди срещата си с него, младата актриса наблягала предимно на бирата, при това без да прекалява. „Когато се върна в театъра след лятната ваканция миналата година, беше неузнаваема! Подпухнала и погрозняла, трябваше да преправим всичките й костюми, защото не й ставаха”, твърдят реквизитори в Театъра на Армията. Според тях причината е в забранените субстанции, които Радина е приемала, за да е близо до (и като) Динката.

Емоционалните й изблици обаче са нейна запазена марка и самият Донков просто й е влязъл в тона, категорични са приятели на актрисата от времето, когато тя ходеше със сина на Иван Иванов – Стефан.Deyan-Donkov

По абсолютно същия начин актрисата и рапърът са се карали и биели „пред публика”, а когато изчерпвали негативната емоция, започвали да се натискат и целуват. „За Радина това означава да е емоционална и чувствителна. Ако не се кара зловещо с гаджето си и не се бият, значи няма никаква любов между тях. Трябва да има драма в отношенията, иначе не е интересно. Неслучайно Динката я нарече „Драма куин” (Кралицата на драмата – б.а.) и в „Къртицата”, твърди приятелят й от миналото.

„Не искам хората да научават за това. Тези неща са от тъмни страни от миналото ми с Деян. Той става друг човек, когато пие повече. Посяга ми, но после не си спомня”, споделила Радина пред медиите, които опитват да изцедят докарай интригата между Деян и Кърджилова.

„Kaкво прави това момиче с този гамен, не мога да си обясня. Казват, че любовта е сляпа, ама чак пък толкова…“, коментират в мрежата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук