Джизъса: Не се разделяме с Есмер заради трети човек

0
1398

Една от най-коментираните двойки в хайлайфа Благой Георгиев и Есмер Омерова не слага край на брака си заради любовен триъгълник. Футболистът тушира спекулациите, че отново е кръшнал на съпругата си, което беше повод за многократните им раздели. „Не се разделяме с Есмер заради трети човек. Разводът е по взаимно съгласие. Разделяме се като приятели, имаме дете, няма смисъл да се караме и да създаваме интриги.“, изповяда се  той. Двамата ще подпишат документите за развод в Русия. Джизъса сподели още, че синът им Елай ще остане при татарската красавица, защото не иска да ги разделя един от друг. „Детето ще е с майка си, никога не съм искал да го разделям от нея. Имам три деца, без които не мога да живея. Едно от нещата, които няма да си простя е, че и трите ми деца растат без мен.“, допълни той.

За поредния крах в отношенията на Джизъса и Есмер се заговори преди дни. Първата крачка направи шампионката по аржентинско танго, като изтри фотосите си с футболиста от Инстаграм.

Омерова и Георгиев се разходиха до олтара през есента на 2015 г., а само година по-късно посрещнаха на бял свят малкия Елай.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук