Джип и кола в адски челен удар край Варна! Има загинал и ранени

0
1529

Заради тежка катастрофа е затруднено движението по пътя Варна – Бургас при разклона за курорта Камчия. Това съобщиха от „Пътна полиция”. Трафикът не е блокиран и автомобилите не се отбиват по обходен път, но движението е затруднено, тъй като превозните средства се пропускат поетапно.

Сигналът за катастрофата е подаден  в 13:20 часа. От пресцентъра на полицията съобщиха, че по първоначални данни по пътя Варна – Бургас, в участъка при разклона за КК Камчия – Старо Оряхово е възникнал челен удар между две леки коли. Джип засича лек автомобил и се обръща по таван. Водачът на джипа вероятно е загинал, жената, която е управлявала лекия автомобил, е без опасност за живота. В колата е имало дете, което не е навършило 2 години, няма наранявания .

При катастрофата има един загинал, а трима са транспортирани в болница. На мястото на пътното произшествие има екип на ОДМВР – Варна. Апелира се към водачите да спазват стриктно указанията на полицаите, както и да шофират със скорост съобразена с пътните условия.

Към момента на територията на областта няма други регистрирани тежки произшествия и движението в останалата част на региона се осъществява нормално. Полицейското присъствие е засилено.

До 20.00 часа е забранено движението на моторни превозни средства, предназначени за превоз на товари с техническа допустима максимална маса над 12 тона, включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по автомагистралите във Варненска област и по път I-9 Дуранкулак-Варна-Бургас. Забраната не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), живи животни, бързо развалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим.
www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук