ДРАМА В ДЕЙЛИ ПРЕС! Гери-Никол пя в пицария пред 20 човека в Лондон! Никой не плати 35 паунда за VIP билет (Превърнаха кухнята в гримьорна)

0
4413

Чутовен провал претърпя концерт на Гери-Никол в Лондон, който бе обявен от организаторите му за събитието на годината, научи „Дейли Прес“.

Оказа се обаче, че сред българите на Острова няма много почитатели на младата хитмейкърка, тъй като на участието й в тамошна пицария се появиха двайсетина човека, които нито бяха ентусиазирани от появата на Гери, нито останаха доволни от кратката й, едва 40-минутна програма, писа „Таблоид“.

Цените на билетите бяха по 20 паунда, като се предлагаше и ВИП пакет срещу 35 паунда, който включваше място на специално сепаре с безплатна консумация на няколко алкохолни напитки.За ВИП местата обаче така и никой не си купил билет.

Въпреки шумната реклама около събитието, то се оказа пълен провал. Очевидно поголовният интерес към чалга певиците не е реципрочен и към нашумялата Гери, тъй като малко над 20 човека се събрали в българската пицария за концерта й. Самата изпълнителка била шокирана, след като научила колко малко билети са продадени, но до последно организаторите я увещавали, че в деня на събитието феновете й ще се юрнат към кръчмето.

Посрамена пред колко бутикова аудитория ще изнася концерт, Гери се разбрала с охраната на заведението да не се разрешава снимане на празните маси и столове. Тя излязла в 21 часа на сцената, изпяла си трите песни от репертоара, след което продължила с хитове на Риана, Ариана Гранде и Лейди Гага. Никой от феновете дори не поискал автограф на блондинката от Варна. Тя повторила още веднъж личното си творчество и точно в 9 и 40 се скрила в кухнята на пицарията, която играла ролята на гримьорна за участието й.

Организаторите на концерта, които са собственици на българския вестник „Будилник“ в Англия, с основание били разочаровани от провала, тъй като платили 800 паунда хонорар на Гери-Никол, или близо 2000 лева, плюс пътните й разходи до Лондон. Събитието обаче не могло да избие вложението, а за печалба и дума не можело да става.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук