ЧУДО НЕВИЖДАНО! Слави спря фитнеса и смъкна 30 кила! Забраниха му натоварване заради износени стави

0
7587

Слави Трифонов не е влизал във фитнес залата от няколко месеца насам, а от напомпаното му и мускулесто тяло вече няма и помен, научи „Дейли Прес“.

Най-популярният водещ е прекратил окончателно спортните си занимания и поддържа единствено с диета и разделно хранене здравословните 105 килограма, писа „Таблоид“.

Благодарение на упорити тренировки в залата, добър хранителен режим и скъпи добавки за повишаване на мускулна маса шоуменът за близо година успя да се превърне в същински исполин в началото на кариерата си. За своите 198 сантиметра височина той тежеше близо 135 килограма чисти мускули – с широк гръб, нацепени бицепси, изчистен корем и огромни крака. Трифонов не криеше, че дори в дома си си е направил зала за трениране и не пропуска ден, в който да се поти над тежестите.

Любовта му към щангите обаче секна през 2009 година, след като здравословни проблеми приковаха Слави на легло. Учиндолецът счупи крак по време на турнето си в Стара Загора и тогава започна истинската му мъка с поддържането на мускулна маса. Възстановителният период се оказа прекалено дълъг, а залежаването веднага се отрази върху осанката му, превръщайки мускулите му в увиснали телеса.

Той се постарал посредством физиотерапия и други по-модерни спортове да тренира отделни групи от тялото си, но липсата на тежести и натоварване веднага го превърнала в скелета от буйната му младост. Лекарите обаче също не му препоръчвали силово натоварване, тъй като ставите му били износени и всяка тренировка би била изпълнена с болка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук