Дядо пречука джипи! Вижте какво му изкрещя тя! (СНИМКА)

0
1407

83-годишен пенсионер нападна лекарка в Русе в Деня на здравния работник. Д-р Сребрина Петканова е в шок от случилото се, защото с нищо не била предизвикала агресията на възрастния мъж.

Неприятният инцидент станал днес към 10:30 часа в кабинета на общопрактикуващата лекарка на ул. „Петър Берон” 9А. Тя пишела рецепта на пациентка, когато на вратата някой започнал да тропа. Д-р Петканова отишла да види кой е и щом отворила, в кабинета нахълтал възрастен мъж, когото не познавала.

„Веднага се нахвърли върху мен. „Спри да говориш, аман от твоите приказки, сядай да ми попълниш рецептурната книжка”, ми каза непознатият и ме блъсна назад. Попитах го кой е, а той ми каза, че е доцент. Аз такава диагноза „доцент” не лекувам, му отвърнах, след което мъжът започна да ми вика да не говоря глупости и да сядам да работя”, разказа д-р Петканова.

Пенсионерът извил ръката на лекарката, а после ядосан излязъл навън и седнал до пациентка, която чакала реда си. Докторката заключила кабинета и от шок не могла да се сети за тел. 112. След като се успокоила малко, извикала на помощ съпруга си. Впоследствие станало ясно, че мъжът е на 83 години и е съсед на пациентка на д-р Петканова, пише „Монитор“. Жената била болна и трудноподвижна, затова пенсионерът дошъл в кабинета за попълване на рецептурната й книжка.

Д-р Петканова смята да се срещне с мъжа и да го попита в очите защо е постъпил така с нея. Тя твърди, че за над 30-годишната си практика за първи път става жертва на подобна агресия.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук