Ежедневните снимки в студио и прожекторите съсипаха очите на Гала

0
720

Гала има сериозен здравословен проблем, но не иска да се заеме с него и все по-трудно се справя пред камерите! Гала вижда все по-трудно, разтревожени са нейни колеги. По думите им, ежедневните снимки в студиото и прожекторите съсипвали зрението на популярната водеща. То прогресивно се влошавало, а тя не искала да признае какви са причините. В мрежата имало дори коментари, че госпожа „На кафе” като нищо може да ослепее, ако продължи да неглижира здравословния си проблем. Гала не искала и да си помисли, че може да закрие част от симпатичната си физиономия с очила, макар че те биха й стояли чудесно и вероятно биха добавили щрих на интелигентност към визията й. Че нещата не отиват на добре, убедени са и най-близките й. Вече се е случвало Гала да се издаде в ефир, че не може да прочете някакъв текст със ситен шрифт. Опитната телевизионерка замазва подобни ситуации с различни шеги и тъжни намеци, че няма време за книги.

„Не виждам! Вече не мога да чета книги”, със съжаление признава Гала. Въпреки че може да реши проблема със зрението си с очила, водещата се инатила и отказвала да носи такива.

„Съвсем ще заприличам на лелка, вестници ще ме разкостят”, споделила с колегите си Гала. От екипа на предаването обаче се тревожат, че, ако продължава така, водещата почти няма да може да вижда.

Засега режисьорите нагласили на максимално голям шрифт аутокюто, за да може Гала да го чете нормално. Въпреки това от екипа на звездата коментират, че е крайно време водещата да сложи очила, тъй като зрението й става все по-слабо.

Но жестоката истина лъсва и рано или късно, Гала ще трябва да се примири с нея. Разбира се, подобни промени очакват немалко хора с годините, а вероятно Гала тъкмо от подобно признание се страхува. Една консултация с офталмолог на живо в студиото няма да е скучна за феновете-кафеджии. Още повече, че Гала избягва да се дистанцира от героите и събеседниците си и би могла да изиграе личната си тема по интересен начин.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук