Ексклузивно! Битата като куче лекарка от „Шейново“ проговори за ужаса, който Владо Плацентата й причини

0
1276

Изключително съм доволна от тази подкрепа. Искам да благодаря на моите колеги и тези в страната, които чисто човешки застанаха зад мен, както и на моите пациенти. За мен това е много личен момент, в медицината няма място за насилие. Това заяви битата лекарка от „Шейново“ д-р Албена Гагова в ефира на bTV.

„Това е болно общество за мен, не мога да си обясня как деца посягат на учители, на нас медици, това се корени в първите 7 години“, посочи още тя и допълни, че в момента физически се чувства по-добре.

„Мога да дишам, това е голям успех за мен. Върнах си нормалните човешки способности – да усещам вкус и най-вече да спя. Искам да си върна живота и да продължа напред. Искам да благодаря на колегите от „Царица Йоана“, допълни лекарката.

Тя разказа за деня на нападението и бияча си.

„Този човек го виждам за първи път в този ден. Не мога да разбера каква беше тази маниакална привързаност към тази плацента и не знам за какво му трябваше. Психиката на този човек е много далече от моята. Не знам за какво му е трябвала тази плацента, вероятно за неговите проучвания“, предположи д-р Гагова по адрес на насилника си, известен с прякора Владо Плацентата.

„Нищо не искам да му казвам. Не е в моите компетенции да определям какво наказание заслужава, очаквам съдебните органи да си свършат работата. Аз този момент ще го преживея“, завърши тя.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук