Ексклузивно в и само в Агенция DAILYPRESS.bg TV! Банско е ГРАДЪТ: Цв. Цветанов се нареди до Цв. Василев и Искров! Едните пяха моме Калино, другият се поти и кълне в… (СКАНДАЛНИ СНИМКИ САМО ТУК)

0
8692

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Днес Цветан Цветанов пее:

Пеене, микрофон, Банско! Не, този път няма да говорим за дуета на Цветан Василев и Иван Искров, този път в центъра на дансинга и пеенето е Цветан Цветанов. Това видя само и единстевно екип на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Оказва се, че Цв. Цветанов има дарба да се весели, а от там и да иззема функциите на певеца – Веселин Маринов.

Както писахме преди време, Цв. Василев лъсна в клип с Искров, а двамата се „опитваха“ да пеят Назад, назад, моме Калино. Вижте!

Оказва се, че родните звезди на политическия и банковия небосклон са отворени към певчески изяви, а чисто музикално това е лошо за ушите. Цветанов се вижда, че доста зор е видял, докато припява на микрофона, който е държан от неговия приятел – Веско Маринов.

В края на клипа Цветанов ръкомаха и то доста енергично, където пък би бил сравнен с Боби Михайлов, който Преслава си я изтанцува като майчин танц. Абе, певци и танцьори, на където и да се обърнеш.

Днес Цветан Цветанов пее вижте малко снимки на Веско:Снимка на Веселин Стаменов.Снимка на Веселин Стаменов.Снимка на Веселин Стаменов.

Снимка на Веселин Стаменов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук