ЕКСКЛУЗИВНО В DAILYPRESS.bg! Последни разкрития за убитите в Нови Искър

0
22703

Убитото в Нови Искър семейство си купило къщата там преди близо две години и местните не ги познавали. Но съседи твърдят, че едно от убитите момчета е работило в психиатрията в Нови Искър.

Както Агенция „Дейли Прес“ съобщи, столичната полиция разследва тежко убийство в Нови Искър. В къща са открити общо пет тела – двама мъже, две жени и момче. Новината беше потвърдена в ефира на Канал 3 от вътрешния министър Валентин Радев. Той е информирал и премиера Бойко Борисов.

„Телата на две жени, двама мъже и дете са намерени в квартал „Изгрев“ на Нови Искър. Работим по всякакви версии“, заяви Валентин Радев и допълни: „Главен комисар Младен Маринов вече е на място в Нови Искър. Уведомен е премиерът. Много е тежко престъплението, ако има престъпление. Надявам се бързо да стигнем до истината“, допълни вътрешният министър.

„Работим по всякакви версии“, каза още Валентин Радев и отказа да коментира повече подробности, за да няма спекулации.

Сигнал за роднини, с които няма връзка, е получен днес следобед – мъж съобщил, че не може да се свърже по телефона със свой близък, с който обичайно са в редовен контакт.

Пред Нова телевизия пристигналите на място спешни медици съобщиха, че по телата на жертвите имало следи от насилие. Към адреса в Нови Искър са изпратени патрули от Второ РУ към СДВР.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В АГЕНЦИЯ ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук