ЕКСКЛУЗИВНО В DAILYPRESS-bg.com! Предателят на Бареков – Стефан Кенов, първа дружка с разследваните Миню Стайков и Бенчо Бенчев! (СНИМКА)

Само и единствено в dailypress-bg.com!

0
72113
Снимка:източник Информационна агенция "Дейли прес" / Петър ХРИСТОВ

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

Предателите и низките души никога не могат да останат скрити. Истината и мръсните им дела винаги излизат на бял свят, а накрая Юда сам се обесва. Ако му е останала грам съвест.

И в днешния скандал и разследване на български алкохолен олигарх се появи едно добре познато лице на предател – това на бившия секретар на “България без цензура” Стефан Кенов, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Припомняме, че Специализираната прокуратура започна разследване и нахлу в офиси на дружествата „Винпром Карнобат“ ООД, „Сис Индустрийс“ ООД и „Топаз Мел“ ООД. Служителите на Спецпрокуратурата извършиха претърсвания и изземвания, обиски на лица и разпити на свидетели са в рамките на образувано досъдебно производство.

Производството е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари. Към настоящия момент са арестувани Миню Стайков и още над 10 души за което Информационна агенция „Дейли Прес“ съобщи малко по-рано дне.

Кой обаче е близък до арестувания Стайков и заедно с него зарязва лозите на Трифон Зарезан вижда ясно от снимката, която публикуваме.

Стефан Кенов, който както си спомняте най-безцеремонно предаде Николай Бареков и половин милион българи, гласували им доверие. Благодарение на Николай Бареков и ББЦ – Кенов успя да стане депутат, а часове след прекрачването на прага на НС, сложи етикета си – аз съм предател! Кенов не блесна с завиден ум и креативност и народът го запомни с идеята му да легализира бардаците и проституцията да бъде узаконена.

Снимка: Информационна агенция „Топ Преса“

Припомняме, че по време на парламентарните избори през септември 2014 година същият този господин Кенов, който документирано е взимал пари от олигарха, влезе в 43-тото Народно събрание от името на „България без цензура” и избирателите на партията в бургаския регион. Само няколко месеца по-късно, на 29 декември 2014 година, група от четирима депутати, начело със Стефан Кенов предприеха отцепление с цел разцепление.

Като организатор и главатар днес става ясно, че бургаският псевдоадвокат е получил солидни суми, които са започнали да потичат само месец след изпълнената поръчка, а именно публично отричане от Николай Бареков и партията му. Не е случаен и фактът, че Кенов влезе в ръководството на БДЦ. Средствата са усвоени на 20 транша – с 20 записа на заповеди от 2015 г. – годината на изборите, по 10 000 лева, установи репортерска проверка на „Дейли Прес“.

Документите са издадени на името на Стефан Кенов, който към онзи момент е депутат от БДЦ и е съпредседател на същата политическа партия. В документите баща му д-р Кенов фигурира като авалист (б.а. лицето, което обезпечава вземането), показа справката. По този начин депутатът е бил явно подкупван, но в рамките на закона.

А тънката нишка, която изначално явно свързва Кенов и алкохолния бос Стайков е бащата на Стефан – Героги Кенов, кмет на Сунгурларе. Известно е, че престърсената из основи днес от Спецпрокуратурата „Сис Индустрис“ бработва десетки хиляди декари лозови насаждения – собствени и под аренда в общините Карнобат, Сунгурларе и Стралджа.

От снимката обаче се вижда и още едно лице – на обвинения за укриване на Митьо Очите – Бенчо Бенчев. Съмнителна дружинка на обща маса. Завсеки е пределно ясно, че подобна среща и сбирка тет-а-тет води до взаимни услуги и финансови траншове за подплата на другаруването между подобни личности. Псевдоадвокатчето се е намърдало в топлата и ведра компания на заможни люде, не само да се снима с тях.

Моментално изникват резонните въпроси точно каква е връзката му със задържани за контрабанда, пране на пари и укриване на избягали престъпници.

Същата снимка коментира и евродепутатът Николай Бареков, който лично изпита отровата на предателя Кенов, когото направи известен и му даде цялото си доверие, предаде агенция bnews.bg.

*Публикуваме без редакторска намеса:

„Този от дясно на фотото е Юда от Карнобат. В компанията на олигарсите Миню Стайков и Бенчо Бенчев, обвинени от прокуратурата в пране на пари и кражба на данъци. Стефан Кенов зарязва лози и хапва кюфтаци в тази показателна компания вече като депутат на друг олигарх Ковачки. Морал, достойнство, чест? За какво говорим? Кенов беше избран с бюлетината на ББЦ като главсек на нашата партия! Вижте влажния му поглед, когато ме следваше като куче години наред само и само, за да стане депутат с моя лик. Месеци след това този боклук продаде ББЦ, мен, идеите ми и нашите избиратели за пари! Нали питате защо ме предадоха. Аз ли съм лошият или тази сган, която избра парите пред морала и честта да защитават идеите ни като опозиция на ГЕРБ в парламента? Заради подобни гниди народът мрази и политиците и демокрацията! Отрепки! Защо сега прокуратурата не разследва парите под масата, които олигарсите платиха на предатели като Кенов, за да разрушат партията на надеждата ББЦ?“

Снимка: Информационна агенция bnews.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук