Ексклузивно в DAILYPRESS.bg TV! Антон Тодоров: Няма голяма и малка корупция (ВИДЕО)

Снимката с ареста на Иванчева беше напълно случайна, каза той

0
4110

Проблемът с шуробаджанащината в Болярово е сериозен, защото БСП може да вземе гласове там . Проследявайки  информацията, която изнесохме, трябва да кажем, че това е една традиция при БСП и когато те извадиха лъжи за Хасково това се прие търпимо, а когато извадихме за Болярово,  казват, че няма да коментират. Тази информация е извадена преди 2,3 години и нищо не се е променило, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” Антон Тодоров

Няма голяма и малка корупция.  Корупцията в Болярово е толкова голяма, колкото и в някои софийски райони. Това може да е малка община, но нашите сигнали доведоха до там, че БСП изгони заместник-кмета, категоричен беше той.

Снимката с ареста на Иванчева беше напълно случайна. Опитват се чрез конспиративни реакции да бламират това, което се случва в България. Хората, които най-много роптаят срещу Десислава Иванчева викаха и срещу Кьовеши и в моментът, в който техен човек се оказа заловен нещата се променят.  Заставам зад Пламен Георгиев.  На адвокатите им се плаща и работата им е да обезсилят обвинението. Как може да е нагласено след като никой не знае къде ще стане подкупа и кога ще бъде предаден. Наблюдаваше се сериозен професионализъм в залавянето на кмета на „Младост”. Трябва да се види кой поема политическата отговорност за нея. Пускат я в район с 450 хиляди жители. В един момент се вдигат ръце, заяви още Антон Тодоров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук