Ексклузивно и първо в DAILYPRESS.bg! Главният секретар на МВР Младен Маринов: Обект на проверката на случая на ГКПП „Аерогара София“ ще бъде и това, че тoй достигна до мен два дни по-късно (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

0
12240

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – МВР 

Обект на проверката на случая на ГКПП „Аерогара София“ ще бъде и това, че той достигна до мен два дни по-късно. Това каза на брифинг главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

„На фона на цялата работа на колегите по границата такива случаи на немърливост водят до падане на рейтинга на държавата по отношение на сигурността на границите. Ще сме безкомпромисни към всяко едно нарушение, предприели сме всички мерки. Обект на проверката ще бъде и това, че случаят достигна до мен два дни, след като се е случил. До момента обяснението е, че колегите са искали да се запознаят допълнително със ситуацията и да установят дали наистина е имало преминаване на пътници без проверка“, каза още главният секретар на МВР.

Той коментира и случая със заловен на летището гражданин на Кипър, обявен за издирване от „Интерпол“. „В момента се подготвя процедурата за предаването му по съответния ред“, коментира гл. комисар Маринов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук