ЕКСКЛУЗИВНО! Мафията плаща 2 млн. за главата на Бойко! Парите са броени от близки до банкера беглец Цветан Василев

0
1794

2 милиона долара са броени на килъри за главата на премиера Бойко Борисов. Ексклузивната информация достигна до „Ретро“ от два независими източника, свързани със службите за сигурност.

Оперативната информация сочи, че парите са отпуснати от близки до банкера беглец Цветан Василев, който се укрива от българското правосъдие в Белград. Пазарени са украински килъри, подобно на групата, която организира атентата с гранатомет срещу Алексей Петров.

„В момента на криминалния пазар е най-изгодно и сигурно да наемеш убиец от Украйна. Това са свободни играчи от паравоенни формирования, които сега си търсят прехрана“, доверява източникът на „Ретро“.

Засега от службите се въздържат да коментират дали поръчката срещу Борисов идва от едно и също място с поръчката срещу депутата от ДПС Делян Пеевски.

„Цветан Василев разполага с огромен финансов ресурс, който ще използва за отмъщение. За целта е платено на български НПО-та, които да организират постоянно протести срещу правителството, на футболни агитки, на медии от така наречения кръг „Капитал“ и на телевизионни предавания като това на Слави Трифонов“, категорични са ченгета.

Източник: pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук