ИСТЕРИЯ В АЙТОС! Километрични опашки се извиха пред двете бензиностанции на Марешки

0
1536

Нетърпеливи шофьори се наредиха още от ранни зори пред новите бензиностанции на Веселин Марешки в Айтос. Въпреки че обектите отварят в 10 часа, там вече има колони от автомобили, които чакат от часове, за да заредят от евтините горива.

„Първите щастливи айтозлии от истинските цени на горивата. Ние не даваме празни обещания, а показваме с дела как хората могат да живеят по-добре”, обяви бизнесменът в социалната мрежа.

Новината бързо предизвика истерия и сред бургазлии, които с нетърпение очакват откриването на обекти с марка VM Petroleum. „Сега и от Бургас ще ходят да пълнят туби и резервоари в Айтос”, коментират нетърпеливи шофьори. Бензинът в новите бензиностанции ще се продава на цена 1.64 за л., а дизелът – 1.48 лв. Газта е 0.69 ст.

Както Флагман.БГ вече съобщи, все още не е ясно кога веригата ще стъпи и в Бургас. Първоначално се появиха твърдения, че Марешки ще закупи обект на бул.“Струга“, но впоследствие тази новина бе опровергана. По-късно стана ясно, че бизнесменът има интерес и към обект в ж.к.“Меден рудник“, както и такъв в Индустриалната зона на Бургас. Не е изключено двете бензиностанции да заработят по едно и също време./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук