ЕКСКЛУЗИВНО ! Първи думи на пострадалия в мелето на „Черни връх”! Мутрите-биячи лъжат пред медията ни за побоя (снимки)

0
1955

„Не е имало саморазправа”, заяви един от биячите от „Черни връх”, който на снимки направени от ПИК, ясно се вижда как налага мъжа. Според него виновник е шофьорът с шкодата.

„Занимавам се с бойни изкуства, но практикувам това в залата“. На въпрос, дали е нанасял побой над другия шофьор, той отрече, като неколкократно заяви, че не е имало подобно нещо. Когато обаче разбра, че има снимки заяви, че не помни. Раните по ръцете и кръвта по блузата обаче показват точно обратното. Бе лаконичен и когато трябваше да си каже името, но се оказа че е Симеонов.

Същият този Симеонов повика и подкрепление от няколко джипа, които още със слизането започнаха да търсят пребития шофьор. Полицията, която дойде на място не знаеше за саморазправата, но дори и след като видяха посиненото лице на пребития арестувани нямаше.

„Колегата ми излизаше от локалното, а от долу идваше автомобила „Хонда”, който караше с висока скорост. С цел да не се ударим той се опита да спре, но за да избегне удара в нас се удари в джипа. Той слезе от колата да види какво става. Не видях самият бой, но когато слязох от колата го видях целият в кръв”, заяви момичето което беше с пребития шофьор. Самият той е с посинено око и с хематоми по главата и лицето, но не пожела да бъде сниман. „Не се страхувам, но не искам да бъда сниман”, заяви пребитият шофьор, докато се криеше от мутрите./ПИК

Човекът зад вратата е шофьорът на джипа, който твърди, че не помни да е имало побой

На мястото дойде и подкрепление на шофьорите биячи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук