Ексклузивно! Тайният живот на Поли Пантев като травестит

0
6429

Петнайсет години след убийството на мафи­отския бос Поли Пан­тев една строго пазена тай­на от ин­тимния му живот из­лиза наяве. Маститият гангстер, от когото трепереха даже братя Мартини, Жоро Или­ев и Илия Павлов, е имал стран­ното хоби да се об­лича като жена и да разпуска в компа­нията на сексуално разюздани и разкрепостени мъже и жени от столичния хайлайф.

В последния си брой „Уикенд“ пусна сензационна снимка на Поли Пантев, документараща навика му да се пременява като травестит – в женски дрехи, с обилен грим и червило по лицето си. Фотографиите са правени през далечната 1997 година, малко след като Поли се е отдръпнал от СИК и е основал собствена гангстерска бригада съвместно с братя Пехливанови.

За сексу­алността на Поли Пантев, застрелян от наемен уби­ец на 9 март 2001 г. на о-в Аруба, част от Бахамите, открай време се носят легенди. Мълвата, че Пантю Тотев Пантев не е бил безраз­личен към силния пол и че е имал сексуални контакти с мъже се понесе едва след смъртта му.

„Мнозина знаеха, че Поли обича както мъжете, така и жените и че почти всяка вечер се облича в чорапогащник и пола, но никой не смееше да комен­тира това. Все пак той имаше репутацията на човек, който може да поръча убийството ти и то да бъде изпълнено след по-малко от денонощие…“, свидетелстват паметливи свидетели на мутренските времена.

Години след мафиотското убийство на Поли Пантев рокаджията Ицо Петрофф даде серия от интервюта, в които твърдеше, че е имал интимни моменти с един от пионерите на родната организирана престъпност. Двамата поддържали сек­суални контакти в периода 1991-1993 г., но дори след като Пантев се наложил като един от най-свирепи- те командири на силовите групировки, двамата чат- пат се виждали.Poli_Pantev_011

Близките приятели на Поли Пантев твърдят в негова защита, че той се обличал като травестит на шега и за да иро­низира приближения си Евгени Стефанов – Жени Бабичката. Дясната ръка на Поли Пантев не живя много повече от началника си. Две години след убий­ството на Пантев, довере­никът му също бе екзекути­ран от наемен килър пред фитнес център в близост до Румънското посолство в София.

„В началото на 90-те Евгени вършееше из ма­гистрала „Тракия“, в райо­на на хотел „Църна маца“. Обираше тираджии и бо­гати западняци, направили грешката да се отбият през хотела. За да не го позна­ят, си връзваше забрадка и оттам му излезе прякорът Жени Бабичката. Когато Поли Пантев се сдружи е Женята и го направи шеф на бардаците и чейнджбюрата си, двамата имаха навика всяка вечер да се събират с „пъстри птици“ от хайлайфа и за майтап да се обличат като жени“, разказва близък до покой­ните мафиоти.

Разправят, че когато Поли Пантев бил ликвиди­ран и приятелката му Петя Трайкова влязла в апарта­мента на мафиотския бос до Зоологическата градина на улица „Чавдар Мутафов“ 2А, там заварила цял шкаф с дизайнерски дамски обувки с поръчков размер №42, каквото било и ходилото на Поли. „Едва след смъртта му неговата любима Петя научи, че той тайно си е купувал дамски дрехи и обувки. Беше потресена да разбере, че любимият й мъж е водел двойствен живот и е имал тайно алтер-его“, разкриват позна­ти на покойния мафиотски бос.

Една от легендите, раз­пространявани за Поли Пантев, е, че той започнал да се интересува интимно от силния пол още преди 1989-а, когато лежал в за­твор в Унгария. Дали това е така, днес малцина зна­ят, а и едва ли могат да докажат…

Иначе Поли Пантев ос­тави след себе си 3 деца от две жени. От първата си и най-голяма любов – манекенката Силвия, мафиотът се сдоби с дъщеря. Днес първородната щерка на Пантев – Ралица, е на 19 и е извън България. От последната си жена Петя Трайкова Поли Пантев има син и дъщеря. Наследници­те му от години не живеят в България.

Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук